Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

1 ΜΕ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ JUNIOR, ΠΑΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ

Το 9ο ποδοσφαιρικό τουρνουά
στην Αρσινόη Μεσσήνης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ανυπομονησία περιμένουν και φέτος οι νέοι της ευρύτερης περιοχής της Μεσσήνης το ποδοσφαιρικό τουρνουά που έχει γίνει πια θεσμός. Το 9ο ποδοσφαιρικό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά στην Αρσινόη, που βρίσκεται δίπλα στην Αρχαία Μεσσήνη και στις κερκίδες του γηπέδου αναμένεται να βρεθούν και φέτος αρκετές προσωπικότητες του ποδοσφαίρου (ποδοσφαιριστές, μάνατζερ, προπονητές κ.α.) για να παρακολουθήσουν από κοντά το τουρνουά και τους νεαρούς αθλητές.

Κατηγορίες τουρνουά
Το φετινό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με συμμετοχή ομάδων στις παρακάτω κατηγορίες:
● JUNIOR: γεννηθέντες ως το 2004(ομάδες 7x7).
● ΠΑΙΔΩΝ: γεννηθέντες έως το 2000(ομάδες 7x7).
● ΕΦΗΒΩΝ: γεννηθέντες έως το 1999(ομάδες 6x6).
● ΑΝΔΡΩΝ: γεννηθέντες πριν το 1999 (ομάδες 6x6).

Πληροφορίες σχετικά
με το Τουρνουά
● Η έναρξη των αγώνων έχει οριστεί κατά τις ώρες 18:30, 20:00 και 21:30.
● Το γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων είναι ιδιόκτητο με πλαστικό χλοοτάπητα και φωτισμό.
● Η συμμετοχή όλων των ομάδων είναι δωρεάν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε ομάδα πρέπει να έχει μαζί της και μία μπάλα ποδοσφαίρου για την προθέρμανση της και το ημίχρονο.
● Ιατρική φροντίδα: Η κάθε ομάδα θα πρέπει να συνοδεύεται από τον ιατρό της. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν δεν έχει γιατρό, θα πρέπει να καταβάλλει το συμβολικό ποσό των 30,00 ευρώ συνολικά για όλα τα άτομα και όλους τους αγώνες για την αμοιβή ιατρού.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ποσό των 30.00 ευρώ θα πρέπει να καταβληθεί ή κατά την ημερομηνία της κλήρωσης ή πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της ομάδος.
● Απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους πρωταθλητές των τεσσάρων κατηγοριών
● Στους νικητές κάθε κατηγορίας θα μοιραστούν πολλά δώρα, συνολικής αξίας άνω των 1000 ευρώ!
● Όλες οι ομάδες θα πρέπει να φέρουν ομοιόμορφη αθλητική περιβολή
● Για τις κατηγορίες Junior, Παίδων και Εφήβων όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης καθώς και επικυρωμένη από το ΚΕΠ βεβαίωση των γονέων ότι συμφωνούν για την συμμετοχή τους.
● Το κείμενο βεβαίωσης θα πρέπει να αναφέρει τα εξής: «Δηλώνω ότι αποδέχομαι τη συμμετοχή του γιού μου (ονοματεπώνυμο) στο τουρνουά. Τη βεβαίωση καρδιολόγου παθολόγου δεν την προσκόμισα με δική μου ευθύνη και αναλαμβάνω αποκλειστικά την ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού προκύψει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Επίσης δηλώνω ότι δεν θα ζητήσω οποιαδήποτε ευθύνη ηθική ή οικονομική για τα παραπάνω αναφερόμενα από τους διοργανωτές του τουρνουά.»
● Για την κατηγορία των ανδρών, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί δική τους βεβαίωση, επίσης επικυρωμένη από το ΚΕΠ, με το εξής κείμενο: «Δηλώνω ότι είμαι απόλυτα υγιής και συμμετάσχω στο τουρνουά με απολύτως δική μου ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μου ή τραυματισμού προκύψει. Το πιστοποιητικό παθολόγου και καρδιολόγου που μου ζητήθηκε δεν το προσκόμισα με δική μου ευθύνη. Επίσης δηλώνω ότι δεν θα ζητήσω οποιαδήποτε ευθύνη ηθική ή οικονομική για τα παραπάνω αναφερόμενα από τους διοργανωτές του τουρνουά.»

Πανοραμική φωτογραφία του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Τουρνουά, το οποίο διαθέτει  πλαστικό χλοοτάπητα και φωτισμό.

Συμμετοχές μέχρι
την Παρασκευή 29/7
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 στο τηλέφωνο: 693.66.66.580. Στούπας Σταύρος.
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 30 Ιουλίου 2016, στις 20:00 στον χώρο του γηπέδου. Το πρόγραμμα των αγώνων θα δημοσιευτεί αμέσως μετά την κλήρωση στην Ιστοσελίδα στο facebook (ΠΥΛΕΣ/pyles) και στις τοπικές εφημερίδες.
Απαραίτητη είναι η παρουσία εκπροσώπου της κάθε ομάδας που θα συμμετάσχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου