Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΙΣΧΥΡΗ 15ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Στον πάγκο ο Στάθης Βανικιώτης
 ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΖΑΓΟΥΡΑΣ

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ των Ηλία Μουρούσια και Νίκου Μακρυνιώτη - ποδοσφαιριστών και πρωτεργατών πια και στα διοικητικά της ομάδας- το προηγούμενο διάστημα με επιχειρηματίες και ανθρώπους τις περιοχής του Μελιγαλά για την ανεύρεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου είχαν αίσιο τέλος και εδώ και λίγες ημέρες ο Εθνικός διαθέτει ισχυρή 15μελης διοίκηση
Το νέο Δ.Σ του Α.Ο Εθνικού Μελιγαλά είναι το κάτωθι:
Πρόεδρος: Φρέσκας Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Παπαδόπουλος Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας: Μπινίσκος Παναγιώτης
Ταμίας: Στέφανος Παναγιώτης
Γεν. αρχηγός: Μπινίσκος Κωνσταντίνος
Έφορος Υλικού: Ζύμης Κωνσταντίνος
Μέλος: Αλειφέρης Δημήτρης
Υπεύθυνος Μπάσκετ: Δέδες Βασίλειος
Μέλη: Ρόκκας Παναγιώτης, Μουρούσιας Γεώργιος, Μπιλάλης Αθανάσιος, Πεφάνης Ιωάννης, Κυρκιλής Γεώργιος, Κλεφτόγιαννης Παναγιώτης, Καραμπούλας Κωνσταντίνος, Μεϊντάνης Κωνσταντίνος, Νακοπούλου Ακριβή, Μπιλάλη Ντίνα, Νανοπούλου Σταυρούλα, Λυκόγιαννης Περικλής, Γεωργούντζος Ηλίας, Κυριακόπουλος Νικόλαος, Χριστόπουλος Παναγιώτης.

 Στον πάγκο ο Βανικιώτης, παραμένουν Ζάγουρας και Κανελλόπουλος

«Νέος προπονητής του Εθνικού Μελιγαλά είναι ο κ. Στάθης Βανικιώτης! Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Εκ του. Δ.Σ.» με την ανακοίνωση αυτή έγινε εχθές γνωστός ο νέος «τιμονιέρης» του Εθνικού Μελιγαλά, με τον έμπειρο Αρφαραίο προπονητή να αναλαμβάνει τον ιστορικό σύλλογο με την προσδοκία μιας εμφάνισης πρωτίστως αντάξιας της ιστορίας του συλλόγου.
Παράλληλα την προσπάθεια του Εθνικού Μελιγαλά θα στηρίξουν και τη νέα σεζόν ο έμπειρος Γρηγόρης Ζάγουρας και ο νεαρός Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος την παραμονή των οποίων έκανε γνωστή χθες η διοίκηση: «Ο Γρηγόρης Ζάγουρας θα παραμείνει στην ομάδα μας και θα στηρίξει αυτή την νέα προσπάθεια που θα γίνει ...
Γρηγόρη σου ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!
Ο νεαρός Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος θα είναι και αυτός μαζί μας την νέα χρονιά ...του ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!
Εκ του Δ.Σ.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου