Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

21 με 24 Φεβρουαρίου 2017 το πρώτο διεθνές τουρνουά golf «Messinia Pro Am» από την Costa Navarino!

ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1900 ΚΑΙ 1904

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ επαγγελματίες παίκτες του golf, διασημότητες, ερασιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ονόματα-έκπληξη, θα γνωρίσουν από κοντά και θα αγωνιστούν, στο The Dunes Course και στο The Bay Course, στην Costa Navarino, στο πρώτο Messinia Pro Am 2017.
Το διεθνές τουρνουά γκολ φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ο θεσμός που θα φιλοξενεί στις τάξεις του την ελίτ των golfers απ’ όλο τον κόσμο συμβάλλοντας στην ανάδειξη του γκολφικού τουρισμού και παράλληλα συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα. Να Σημειωθεί επίσης πως το golf αποτελεί και πάλι Ολυμπιακό άθλημα και θα περιληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1900 και 1904.
Η Costa Navarino, ο διεθνώς αναγνωρισμένος προορισμός για τους λάτρεις του golf, αλλά και κορυφαίος διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών θα διοργανώσει το 1ο Messinia Pro Am, στις 21-24 Φεβρουαρίου 2017 υπό την αιγίδα των PGAs of Europe, της PGA of Greece και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α).


Το golf συναντά την
αρχαία ελληνική ιστορία…
Η «σφαιριστική» ο πρόγονος όλων των παιχνιδιών που παίζονται με μπαστούνι και μπάλα όπως το hockey και το golf ήταν ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα και απεικονίζεται σε πολλά αγγεία και βάσεις αγαλμάτων που χρονολογούνται από το 510 έως το 500 πΧ.

Κορυφαίοι επαγγελματίες παίκτες του golf, διασημότητες, ερασιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ονόματα-έκπληξη, θα γνωρίσουν από κοντά και θα αγωνιστούν, στο The Dunes Course και στο The Bay Course, στην Costa Navarino.
Το «The Dunes Course», είναι το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε από τον Bernhard Langer, πρώην πρωταθλητή US Masters και αρχηγό της Ευρωπαϊκής ομάδας στο Ryder Cup, σε συνεργασία με την European Golf Design. Το «The Dunes Course» διαθέτει golf club 3.500 τ.μ. καθώς και Ακαδημία Golf.
Το «The Bay Course», το δεύτερο παραθαλάσσιο γήπεδο golf 18 οπών το οποίο έχει σχεδιάσει ο Robert Trent Jones Jr., βρίσκεται στο Navarino Bay και έχει βραβευτεί από το Robb Report στην κατηγορία «Best of the Best Golf Courses».
Και τα δύο golf courses έχουν βραβευτεί, ως Best Newcomers, από το The World of Leading Golf Association, το 2014.

Εγγραφές και
δηλώσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: messiniaproam.costanavarino.com.
Επίσημος αερομεταφορέας της διοργάνωσης θα είναι η AEGEAN που αποτελεί μέλος της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας, της STAR ALLIANCE. Η εταιρεία βραβεύτηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά και έκτη φορά τα τελευταία 7 χρόνια, ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για το 2015, από τα Skytrax World Airline Awards.
Τέλος, για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του «Messinia Pro Am 2017» από κοντά, θα ισχύουν ειδικά πακέτα διαμονής.
Teaser Video: https://youtu.be/p5FqflhhiN0
Επίσημος Αερομεταφορέας: AEGEAN
Διοργάνωση: Costa Navarino
Website: messiniaproam.costanavarino.com
Hashtag: #messiniaproam
Press Office Contact:
Τηλ.: +30 210 9343020, fax: +30 210 9316505
e-mail: pr@activemedia.com.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου