Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

4η θέση στο Summer Cup Motocross για τον Γιώργο Σπύρη


  • ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ MOTOCROSS- TEAM SPIRIS ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
  • ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ «ΤΡΕΞΕΙ» ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Ο JUNIOR ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!


ΖΕΣΤΗ, πολλά χιλιόμετρα, καλή παρέα και στο τέλος του ταξιδιού ικανοποίηση! Οι αθλητές της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross- Team Spiris τα τρία προηγούμενα Σαββατοκύριακα βρέθηκαν στην Άρτα, όπου συμμετείχαν για μια ακόμη φορά στο motocross Summer Cup.
Αν και βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού, οι αναβάτες της Μ.Ο.Μ. - Team Spiris πραγματοποίησαν δυνατές εμφανίσεις στην Άρτα, σαρώνοντας τελικά τα μετάλλια και τα κύπελλα. Συνολικά τρεις αγώνες αποτελούν το Summer Cup της Άρτας με τη βαθμολογία να «μετρά» μόνον για τους διακριθέντες για τον τελικό της διοργάνωσης που ωστόσο δεν συμπεριλαμβάνεται στις εποπτευόμενες διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Να σημειωθεί πως η Μεσσηνιακή Ομάδα Motocross- Team Spiris βρέθηκε στην Άρτα όχι μόνον με τον διακριθέν αθλητή του scramble και motocross Γιώργο Σπύρη αλλά και τους Μιχάλη Καντζιλιέρη που συνέχισε στην Άρτα τις εντατικές προπονήσεις του, αλλά και τα μέλη Γιώργος Γεωργίκος, που εκτός από αγώνες ταχύτητας πλέον δηλώνει λάτρης και της χωμάτινης μοτοσυκλέτας, οι Θεόδωρος Σωτηρόπουλος και Χρήστος Μπεχράκης. Για τον Μπεχράκη το Summer Cup Motocross αποτέλεσε την πρώτη του συμμετοχή σε αγώνας.
Σύντομα, συγκεκριμένα από τον προσεχή Σεπτέμβρη, όλοι οι νέοι και παλιοί αθλητές της Μ.Ο.Μ. θα λάβουν θέση σε εκκινήσεις επίσημων αγώνων Scramble επιδιώκοντας άλλοι μια θέση μεταξύ των κορυφαίων κι άλλοι μια αξιοπρεπή εμφάνιση και προσωπική βελτίωση.
Στο Summer Cup την καλύτερη θέση για την Μ.Ο.Μ. κέρδισε ο «captain» Γιώργος Σπύρης, ο οποίος ήλπιζε σε μια από τις πρώτες θέσεις και στους τρεις αγώνες και το πέτυχε, κατακτώντας στο φινάλε την 4η θέση της διοργάνωσης που αποτέλεσε για τον ίδιο και όλους τους αθλητές της καλαματιανής ομάδας μια πολλή δυνατή προπόνηση, μια καλή προετοιμασία εν μέσω καλοκαιριού που η αγωνιστική δράση απουσιάζει: «Καταδίωκα τις πρώτες θέσεις και στους 3 αγώνες, πάντα βέβαια χωρίς ρίσκο και τελικά κατάφερα να πάρω την 4 θέση. Οι δυσκολίες ήταν αρκετές, πολλή ζέστη, πολλά χιλιόμετρα, άλλα με καλή παρέα το ταξίδι έγινε διασκεδαστικό!».
Θέλοντας δε να μας δώσει μια γεύση μόνον από την αγάπη που οι αθλητές αυτοί τρέφουν για το motocross και πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν το άθλημα, μας έκανε μια μικρή περιγραφή των τριών ταξιδιών που χρειάστηκε να κάνουν τον τελευταίο μήνα από την Καλαμάτα στην Άρτα, προκειμένου να λάβουν μέρος στους αγώνες του Summer Cup: «Οι αγώνες άρχιζαν στις 4 το απόγευμα και τελείωναν στις 9 το βράδυ. Έως ότου μαζέψουμε τον εξοπλισμό μας και να ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής αναχωρούσαμε 10 μ.μ. και φθάναμε σπίτια μας γύρω στις 4 τα ξημερώματα! Το πρωί όλοι επιστρέφαμε στις δουλειές μας!!!»


Ανυπόμονος για τη
νέα χρονιά ο Γιώργος Σπύρης
Όσο για τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Σπύρης δηλώνει ανυπόμονος! Τον προσεχή Αύγουστο και στις αρχές Σεπτέμβρη τα πρωταθλήματα αγωνιστικής Μοτοσικλέτας σιγά σιγά κάνουν πρεμιέρα για τη νέα χρονιά. Ειδικότερα στο Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος η συμμετοχή του θεωρείται σίγουρη. «Ναι, είναι σίγουρη η συμμετοχή μου στην MX2 κατηγορία για τελευταία, όμως, χρονιά. Είμαι πολύ καλά σωματικά και συνεχίζω εντατικές προπονήσεις. Η αλήθεια είναι πως είμαι ανυπόμονος για την 28η Αυγούστου!»
Μια ή δυο συμμετοχές θα έχει εφέτος και ο πιτσιρικάς της καλαματιανής ομάδας, Στάθης Δημητρόπουλος στην κατηγορία Junior στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.
Σημαντική η βοήθεια των Γεωργίκου και Καντζιλιέρη στην ομάδα καθώς θα βρίσκονται καθ’ όλη την αγωνιστική χρονιά, στο Πρωτάθλημα, δίπλα σε αθλητές της Μ.Ο.Μ. σ’ όλους τους αγώνες!
Για μια ακόμη φορά εκ μέρους της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross- Team Spiris, ο Γιώργος Σπύρης ευχαριστεί τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας: Οπτικά Τσάμη, Παν. Παντελής Illy –Dimello, Βαφείο Αυτοκινήτων Ιωαν. Καλόμαλλος, X-Treme Λιπαντικά Μπουμπόπουλος, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Physio Wellness Νίκος Κακαλίκας, Μεζεδοπωλείο «Μπακαλόγατος», «Γιάννα Καζάκου» Νίκος Βερράρος, Alfa Motor Yamaha, Φιάλες Υγραερίου – Παγοποιΐο Αθηνά Θεοδωροπούλου, Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, Κουτίβας Στέλιος, Γυμναστήριο Free Motion, E-Gossip Magazine, Γραφικές Τέχνες Jump2, Πρατήριο υγρών καυσίμων BP Σώτηρας, Must Coffee και Block Pass Spiris.


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου