Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

«Με σχέδιο, ευθύνη και εργασία θα οδηγήσουμε το "καράβι" που λέγεται "Πάμισος" με ασφάλεια»

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ – ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Π.Σ. «ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» ΖΗΤΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

ΕΝΑΝ επαρκή πυρήνα δεκαπέντε ατόμων προς ώρας, μιας και συνεχώς, πλαισιώνει την Οικουμενική – Ενωτική Κίνηση για σχηματισμό Διοίκησης του Γυμναστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Πάμισος Μεσσήνης», η οποία με επιστολή - ανακοίνωση προς την Γενική Συνέλευση και στα τοπικά ΜΜΕ που εξέδωσε και απέστειλε με αφορμή τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης προκειμένου να πάρει στα χέρια της την ομάδα του Πάμισου.
Μέσω της επιστολής αυτής μιλά για σχέδιο, αίσθημα ευθύνη και όρεξη για εργασία με απώτερο σκοπό το ιστορικό σωματείο να οδηγηθεί με ασφάλεια σε καλύτερες και πιο ένδοξες ημέρες…
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής- ανακοίνωσης:
«Ύστερα από βασανιστικές και χρονοβόρες προσεγγίσεις, παλινωδίες, συζητήσεις, αναλύσεις και ανταλλαγές απόψεων, πάντα όμως με αίσθημα ευθύνης και  όπως αρμόζει για κάτι πολύ σοβαρό(τον Πάμισο μας), ανάμεσα σε συμπολίτες μας (Νησιώτες – Παμισιώτες), σχηματίστηκε σε πρώτη φάση ένας επαρκής πυρήνας ο οποίος οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι συνεχώς διευρύνεται, έτσι ώστε να πλαισιωθεί, καλυφθεί και ενισχυθεί το Διοικητικό Συμβούλιο που θα τρέξει τις υποθέσεις της ομάδας για τον επόμενο κύκλο, δηλαδή τη περίοδο 2016 - 2017 και όχι μόνο ευελπιστούμε.
Τον πρώτο αυτό πυρήνα αποτελούν (την ώρα που γράφεται το παρόν) οι παρακάτω:
● ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
● ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
● ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
● ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
● ΖΕΠΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
● ΖΕΡΒΑ ΕΛΕΝΗ
● ΚΟΣΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
● ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
● ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
● ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
● ΜΠΑΡΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
● ΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
● ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
● ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
● ΧΑΡΛΕΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
οι οποίοι ζητούν και την εμπιστοσύνη – έγκριση της Γενικής Συνέλευσης για να αναλάβουν τα «πράγματα» της ομάδας.
Δηλώνουμε όλοι μας ότι με κοινό όραμα την υπηρέτηση και το «μεγάλωμα» της αγαπημένης μας ομάδας  Γ.Π.Σ. ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, με επίσημο Έτος Ίδρυσης το 1929 (και ανεπίσημο το 1927), αφού παρήλθε αρκετός χρόνος με οδύνες και έντονο προβληματισμό, από τις αρχές Μαΐου (οπότε και η πρώτη Γενική Συνέλευση για ανάδειξη νέας Διοίκησης) μέχρι σήμερα, με οδηγό τη καταστατική πρόβλεψη του Συλλόγου για να υπηρετήσουμε τη νεολαία και τη ψυχαγωγία της πόλης μας πετύχαμε να κινητοποιήσουμε μια ικανοποιητική μερίδα συμπολιτών μας. Στη κίνηση μας συνδράμουν ως συνοδοιπόροι - συνεργάτες  παλαιά και νέα μέλη Διοικήσεων του Γ.Π.Σ. Πάμισος, παλαίμαχοι, φίλοι και συμπατριώτες, επιχειρηματίες, επιστήμονες αλλά και άνθρωποι της τέχνης, του μόχθου και της διπλανής πόρτας, με σεβασμό όμως και δέσμευση στη συλλογική σκέψη και δράση. Επιχειρήθηκε δηλαδή εντέλει μια ενωτική προσπάθεια και ένα αγκάλιασμα από όλους προς όλους γιατί δεν περισσεύει κανείς. Δεν ξεχνάμε «Το κλαδί μόνο του αδύνατο, μα σε δεμάτι δυνατό».
Η κοινή μας αναζήτηση και ο κοινός μας τόπος, είναι ένα πιο υγιές σχήμα με περισσότερο οξυγόνο στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό και ψυχαγωγικό επίπεδο. Οδηγός μας και το μεγάλο στοίχημα, όπως κοινά αποφασίσαμε, είναι η αλλαγή νοοτροπίας και η αποφυγή των λαθών του παρελθόντος, κρατώντας όμως ότι καλό και δυνατό έχει δοκιμαστεί και έχει πετύχει, δείχνοντας σεβασμό στην εμπειρία και στο κράτημα άσβεστης της φλόγας και της λειτουργίας του Συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια.
Οι υποστηρικτές της οικουμενικής – ενωτικής αυτής προσπάθειας κάθε μέρα γίνονται και περισσότεροι. Είναι αλήθεια οτι υπήρχαν κάποιες μικροενστάσεις και αντιρρήσεις στην αρχή οι οποίες ξεπερνιούνται εμπρός στο πρόσταγμα του να γίνουμε πιο ισχυροί και πιο δυνατοί, δηλαδή «να μην λείπει καμία ψηφίδα από το ψηφιδωτό».
Όλοι γνωρίζουμε ότι η συναπόφασή μας για να συγκροτήσουμε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι απόφαση για καλό σκοπό και μόνο. Όλα τα μέλη από κοινού δηλώνουμε στη Γενική Συνέλευση ότι με σχέδιο, ευθύνη και εργασία θα οδηγήσουμε το καράβι που λέγεται ΠΑΜΙΣΟΣ με ασφάλεια μπροστά τόσο στις μπουνάτσες όσο και κυρίως στις φουρτούνες. Φιλοδοξούμε να ολοκληρώσουμε το πρώτο μας πλάνο σε μια τριετία (2016- 2019) όταν και ο Σύλλογος μας θα μπει στη συμπλήρωση της δεκαετίας για τα 100 χρόνια ζωής (1927 – 2027) , ύπαρξης και προσφοράς στη νεολαία, τη Μεσσήνη και τη κοινωνία της.
Σας καλούμε να πλαισιώσετε την προσπάθεια αυτή, σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο και εμπλουτιζόμενο σχήμα, στο οποίο όλοι είμαστε αναγκαίοι και δεν περισσεύει κανείς.
Με την ευχή της ικανοποίησης, αποδοχής και έγκρισης από τη Γενική Συνέλευση του αιτήματός μας για ανάληψη της Διοίκησης
Κλείνουμε και προσκαλούμε με την παρότρυνση
ΑΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου