Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΔΥΝΑΤΟ 7ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ»

Με ηγέτη τον Κωνσταντίνο Κουτράκη!

ΜΕ ΗΓΈΤΗ τον μέχρι προχθές προσωρινό πρόεδρο Κωνσταντίνο Κουτράκη θα πορευθεί ο Αθλητικός Σύλλογος  «Καλαμάτα Βόλεϊ» που συστάθηκε προ διμήνου και του χρόνου αναμένεται να μπει ενεργά στην αγωνιστική ζωή του τόπου.
Το απόγευμα της Τετάρτης στα προσωρινά γραφεία του συλλόγου, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στον σύλλογο και αμέσως μετά συνήλθε και συγκροτήθηκε σε Σώμα το νεοεκλεγέν 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Το Δ.Σ. προέκυψε με απόλυτη ομοφωνία και διαμορφώθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Κουτράκης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Μπουσούνης Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας: Ζερίτης Χρήστος
Ταμίας: Δεδούσης Σωτήριος
Γενικός Έφορος: Δροσινός Χρήστος
Δημοσίων Σχέσεων: Πάζιος Ιωάννης
Εφορεία: Πράττης Βασίλειος
Μετά την εκλογή του Δ.Σ. τα μέλη του νεοϊδρυθέντος συλλόγου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στον χώρο των γηπέδων KBV Kalamata Beachvolley & beach bar στην Παραλία Καλαμάτας, προκειμένου να μας συστηθούν αν και οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς πρόκειται για πρόσωπα που χρόνια τώρα προσφέρουν στο άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη μας. Ξεκινώντας από τον νεαρό πρόεδρο, Κωνσταντίνο Κουτράκη που σήκωσε μόνος στις πλάτες του το ανδρικό τμήμα του Ακρίτα, τον Χρήστο Ζερίτη που χρόνια τώρα είναι πραγματικός «βράχος» δίπλα στις γυναίκες του Μεσσηνιακού, τον Γιάννη Μπουσούνη που στάθηκε επί σειρά ετών δίπλα στο ανδρικό τμήμα των «λύκων» αλλά και των υπολοίπων μελών που ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουν την μεσσηνιακή πετοσφαίριση στο μέλλον, μακριά από έριδες και απαρχαιωμένα σκεπτικά, με βασικό πρωταγωνιστή το άθλημα και τους αθλητές και τις αθλήτριες που το υπηρετούν.
Παράλληλα τα μέλη του νεοϊδρυθέντος συλλόγου θα παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό το σκεπτικό πίσω από την ίδρυση του νέου αυτού συλλόγου, τους στόχους και φυσικά το δυναμικό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου