Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Καλαματιανό «άρωμα» φέτος στα Λύκαια Μεγαλόπολης!

  • ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 
  • ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ αρκετά θα παρουσιαστούν στο φετινό γυναικείου πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής /Περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΟΠΕ τα Λύκαια Μεγαλόπολης. Μάλιστα, το ρόστερ έχει και καλαματιανό «άρωμα», αφού στην ομάδα από φέτος αγωνίζονται οι καλαματιανές Κατερίνα Φωτεινάκη (πασαδόρος) που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Μεσσηνιακού, καθώς και οι μικρές Εβελίνα Καρακύκλα (κεντρικός) και Βασιλίνα Πετροπούλου (πασαδόρος) από τον Ακρίτα Καλαμάτας.
Η Κατερίνα Φωτεινάκη
Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Γ.Σ.Μ ΛΥΚΑΙΑ καλωσορίζει πάλι στην ομάδα την αθλήτρια Καλομάλλου Ιωάννα. Καλωσορίζει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα :
ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ πασαδόρος, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΝΑ πασαδόρος, ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ ΕΒΕΛΙΝΑ Κεντρικός, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΖΑΛΕΝΑ Κεντρικός, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Διαγώνιος. Σύντομα θα γίνει η παρουσία όλου του ρόστερ της ομάδας».

Στήριξη από τον Καρακύκλα
Η ενίσχυση από Καλαμάτα όμως δεν αφορά μόνον στο ρόστερ, αλλά και στην εξωδιοικητική αρωγή που θα παρέχει από φέτος ο γνωστός καρδιολόγος Χαράλαμπος Καρακύκλας. Τόσο το γεγονός πως στην γυναικεία ομάδα της Μεγαλόπολης πήγε με ελεύθερη μεταγραφή η μικρότερη κόρη του Εβελίνα (θυμίζουμε πως η μεγαλύτερη κόρη του Σοφία για δεύτερη χρονιά παίζει στη Νίκη Αλεξανδρούπολης), όσο και η καταγωγή που έλκει από το Μακρύσι Μεγαλόπολης, ήταν οι λόγοι που θέλησε να ασχοληθεί πιο ενεργά με το σωματείο, προσφέροντας εξωδιοικητικά βοήθεια όπου του ζητηθεί χάρη. Θυμίζουμε πως ο κ. Καρακύκλας υπήρξε τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο πρόεδρος στον Ακρίτα Καλαμάτας και πρόσφατα αποχώρησε.

Η Εβελνα Καρακύκλα 
Με ανακοίνωσή της, η ομάδα της Μεγαλόπολης ευχαριστεί τον καλαματιανό καρδιολόγο Χαράλαμπο Καρακύκλα για την απόφαση του να στηρίξει τα Λύκαια. «O Γυμναστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης «ΛΥΚΑΙΑ», ευχαριστεί τον συμπατριώτη μας ιατρό καρδιολόγο κον Καρακύκλα Χαράλαμπο για την απόφαση του να στηρίξει το σύλλογό μας.
Κατανοώντας τις ανάγκες του συλλόγου μας στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε , στηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών της πόλης και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.
Ο σύλλογος μας αγκαλιάζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες , τον ευγνωμονεί και αισιοδοξεί σε μία δημιουργική και επιτυχή συνεργασία.»

Και του χρόνου στον
πάγκο ο Μαρκόπουλος
Εν τω μεταξύ, τη συνεργασία τους για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο ανανέωσαν τα Λύκαια Μεγαλόπολης, με τον προπονητή Άρη Μακρόπουλο ο οποίος θα βρεθεί στον πάγκο και την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 οδηγώντας την ομάδα της Μεγαλόπολης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής -Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών της ΕΣΠΕΠ.
«Ο Γ.Σ.Μ ΛΥΚΑΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μακρόπουλο Άρη».
Τέλος τις επόμενες ημέρες θα γίνει και επίσημα η παρουσίαση και οι στόχοι του ΓΣΜ Λύκαια για την χρονιά που έρχεται.
Θυμίζουμε πως πρόσφατα στην ομάδα διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, η σύνθεση του οποίου έχει ως εξής :
Πρόεδρος: Χλιός Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Βαλασόπουλος Ιωάννης
Γ. Γραμματέας: Αργυρόπουλος Βασίλειος
Ταμίας: Δημητρόπουλος Γεώργιος
Μέλη: Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος, Μανιάτη Χριστίνα, Κουρουνιώτης Βασίλειος.
Θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό η ομάδα μας φέτος μετά την άνοδο της θα αγωνίζεται στην Β΄ εθνική , και ο σχεδιασμός της νέας διοίκησης δεν φτάνει μόνο στην παραμονή της άλλα για πολύ μεγάλα πράγματα.
Για τον Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ,
Ο Πρόεδρος Ι. Χλιός               Ο Γ.Γραμματέας Β.Αργυρόπουλος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου