Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

3-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΑΙΟΛΟΣ»

60 Optimist και 20 Laser στους 
30ους Διασυλλογικούς Αγώνες 
εις μνήμη «Γεώργιου Α. Καρέλια»

ΕΙΣ μνήμη και τιμήν του δωρητού του «Γεώργιου Α. Καρέλια» ο Ν.Α.Σ Καλαμάτας «Αίολος» διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά αγώνες Optimist και Laser 4.7.
Πρόκειται για τον αγώνα από μεταφορά, του ιστιοπλοϊκού τριημέρου 18-19-20 Ιουλίου 2016 και θα διεξαχθεί στον Μεσσηνιακό κόλπο νότια του λιμένα της Καλαμάτας το διήμερο 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

«Ο Σύλλογός μας διοργανώνει τους 30ους Διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας στις κατηγορίες Optimist και Laser 4.7, οι οποίοι από το 2000 και μετέπειτα έχουν μετονομαστεί εις μνήμη «Γεώργιου Α. Καρέλια». Ένας αγώνας που προστέθηκε σο τριήμερο ανοικτής θαλάσσης που πραγματοποιείται κάθε χρόνιο στη μνήμη του κεντρικού χορηγού του Συλλόγου μας γιατί θέλουμε και οι μικροί ιστιοπλόοι να καταλάβουν ότι χωρίς την αγάπη και την βοήθεια κάποιων συγκεκριμένων ανθρώπων, δεν θα μπορούσε ο Σύλλογός μας να έχει την παρουσία που έχει διαχρονικά, μέσα στην πόλη και στο άθλημα.
Αναμένεται ένας πολύ καλός αγώνας και καλούμε όλου στους καλαματιανούς να κατηφορίσουν στην όμορφη παραλία μας και να απολαύσουν το όμορφο θέαμα που θα προσφέρουν τα παιδιά με τα σκάφη τους. Μη ξεχνάμε ότι η ιστιοπλοΐα είναι ένα από τα αθλήματα και σε αυτή την Ολυμπιάδα που πέρασε, σήκωσε το εθνικό μας σύμβολο ψηλά, στο βάθρο των νικητών και χαιρόμαστε να βλέπουμε έλληνες ιστιοπλόους αθλητές να κερδίζουν και να είναι μπροστά…», είπε ο πρόεδρος Χάρης Βγενής χθες στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε εν όψει των αγώνων.
Στους αγώνες θα συμμετέχουν 60 σκάφη Optimist και 20 κατηγορίας Laser και οι συμμετοχές είναι από τους: ΝΟ Αργοστολίου, ΝΟ Ρίου Πατρών, ΝΟ Πατρών, ΝΑΣΠ Νέστωρ, ΝΟ Λακωνίας και ΝΟ Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και τον διοργανωτή «Αίολο» Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες είναι Optimist Αγόρια-Κορίτσια και 11χρονα Αγόρια-Κορίτσια (έτ. γεν. 2005) και στα Laser 4,7 Παίδων-Κορασίδων ( έτος γεν. 1998).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
● Παρασκευή 02/09/2016: Αφίξεις - Δηλώσεις συμμετοχής
● Σάββατο 03/09/2016: ιστιοδρομίες, ώρα εκκίνησης 13.00
● Κυριακή 04/09/2016: ιστιοδρομίες, ώρα εκκίνησης 12.00
Δεν θα δοθεί εκκίνηση μετά από ώρα 15.30. Απονομή επάθλων


Σ.Τρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου