Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ ΤΟΝ ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Εντυπωσιακή η επίδειξη του Ολυμπιακού αθλήματος

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ «NAVARINO CHALLENGE» 

ΜΕ ΜΙΑ ξεχωριστή γεμάτη χαμόγελα εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε τη νέα αγωνιστική σεζόν ο ΑΓΣ Tαεκβοντό Καλαμάτας.

Στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου καθώς και η αγωνιστική ομάδα, παρουσίασαν για μια ακόμη χρονιά στο πλήθος μικρών και μεγάλων συμπολιτών μας που παρακολούθησαν την επίδειξη, ένα πραγματικά μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα. 

Μια επίδειξη –παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό, μετά το πέρας της οποίας δόθηκε η ευκαιρία σε όποιον επιθυμούσε να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στο Ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό, παρέα με τους πρωταθλητές του καλαματιανού συλλόγου.

Βροντερό παρόν στο
«Navarino Challenge»
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καλαμάτας φώναξε βροντερό παρόν στην μεγάλη αθλητή διοργάνωση «Navarino Challenge» που πραγματοποιήθηκε 9 με 11 του μηνός στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Costa Navarino» στην Πύλο.
Στις εκδηλώσεις ο καλαματιανός σύλλογος συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με 100 περίπου αθλητές, οι οποίοι παρακολούθησαν προπόνηση υπό τις οδηγίες του έλληνα Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρου Νικολαΐδη.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, ο υπεύθυνος τμημάτων του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Νίκη Αθανασοπούλου και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναστασία Φωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου