Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Messhnia Athletic Club τιμά τον Γιώργο Μαυρέα!

Έναν σπουδαίο αθλητή του Μεσσηνιακού βόλεϊ και έναν εκ των στυλοβατών της μεγάλης ομάδας του Μεσσηνιακού Γ.Σ. που μεσουρανούσε στις εθνικές κατηγορίες ανδρών τη δεκαετίας του 1980, τιμά το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου, ο νεοσύστατος σύλλογος Messhnia Athletic Club. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρέα, που παραμένει, στην καθημερινότητα του και στην θητεία του, ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, μια «παιδική ψυχή», μια μεγάλη καρδία και ένας σπουδαίος άνθρωπος.
Ο Γιώργος Μαυρέας είναι ο πρώτος καλεσμένος στο πλαίσιο των προγραμματισμένων κοινωνικών και αθλητικών δράσεων του Συλλόγου, κατά τις οποίες παλιές δόξες του Βόλεϊ και νυν προπονητές από ολόκληρη τη χώρα θα βρίσκονται στην πόλη μας και θα συμπροπονούν μαζί με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, εξέχουσα προσωπικότητα του μεσσηνιακού βόλεϊ και ο ίδιος, Βασίλη Ξεροβάσιλα και παράλληλα θα συμβουλεύουν και θα καθοδηγούν τη νέα γενιά της πετοσφαίρισης.


«Δεν κάνουμε τίποτα αντίστοιχο με την Αξία του και την Ιστορία του, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να τον τιμήσουμε στο μέτρο των δυνάμεων μας. Όπως του αξίζει μόνο ολόκληρη η Καλαμάτα δια των εκπροσώπων της μπορεί να το κάνει! Πιστεύουμε, ότι η γνωριμία των παλιών και εμπείρων και των νέων και ορμητικών (σε κάθε έκφανση της κοινωνικο-οικονομικής μας ζωής), είναι απαραίτητη για την επανεκκίνηση της χώρας μας!» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2016, ο Γιώργος Μαυρέας θα βρεθεί στο γήπεδο του Πολυκλαδικού (13:00 – 14:00, ώρες προπόνησης της Ακαδημίας), όπου μαζί με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Βασίλη Ξεροβάσιλα θα συμπροπονήσει και θα γνωριστεί με τα νέα παιδιά αγόρια κα κορίτσια που επέλεξαν το βόλεϊ, και μέσα από τη γνωριμία τους να μάθουν μυστικά, να πάρουν συμβουλές και να παραδειγματιστούν από τον άνθρωπο και αθλητή Γιώργο Μαυρέα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου