Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Δεύτερη Πανελληνιονίκης η Άννα Γιακουμοπούλου στις νεανίδες στην κατηγορία – 52 κιλών

  • ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  • ΣΤΗΝ 5η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΤΑΓΗ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ εμφανίσεις τις οποίες συνόδευσαν σημαντικές διακρίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – κορασίδων που έγινε 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου από την ΕΛ.Ο.Τ. και τον ΑΓΣ Ταεκβοντό Καρδίτσας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Ο σύλλογος της Κυπαρισσίας πήγε στην Καρδίτσα με την Άννα Γιακουμοπούλου και τους Ιωάννη Θεοδωρακόπουλο Αναστάσιο Μπουρδέκα και Δημήτρη Παναγιωτόπουλο τους οποίους συνόδευσαν οι προπονητές τους Παναγιώτης Αλεξόπουλος και Δημήτρης Δικαίος.

Το «άστρο» της νεαρής Άννας
λάμπει όλο και πιο πολύ…
Φοβερή εμφάνιση και πέντε πραγματικά δυνατούς αγώνες, έδωσε η νεαρή αθλήτρια του ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας, Άννα Γιακουμοπούλου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Καρδίτσα, όπου εκτός από πολλές υποσχέσεις για το μέλλον έφτασε σχεδόν μια ανάσα από την συμμετοχή της για πρώτη φορά στο εθνικό μας συγκρότημα!
Η Άννα Γιακουμοπούλου μπήκε από την πρώτη ημέρα των αγώνων δυνατά πραγματοποιώντας νίκη με νοκ άουτ 19-6 επί της αντιπάλου της. Δεύτερη ημέρα, δεύτερη νίκη για την νεαρή Άννα με 15-10 που στη συνέχεια πέτυχε μεγάλη νίκη, μετά από ανατροπή 12 πόντων, παίρνοντας με 18-13 την πρόκρισή της στον ημιτελικό αγώνα.
Προκρινόμενη μετά από επεισοδιακή νίκη με 7-6 στο μεγάλο τελικό, εκεί έδωσε μεγάλη μάχη. Το φινάλε του τελικού είχε γλυκόπικρη γεύση για την φέρελπις αθλήτρια του συλλόγου της Κυπαρισσίας, όπου αναμφίβολα η προσπάθεια της ήταν μεγάλη δεν της χάρισε ωστόσο τη νίκη. Η Άννα Γιακουμοπούλου έχασε με 5-1 στα σημεία κατακτώντας τον τίτλο της δεύτερης πανελληνιονίκη στις Νεάνιδες στην κατηγορία – 52 κιλών! Μια διόλου ευκαταφρόνητη θέση για μια νεαρή αθλήτρια και μαθήτρια της πρώτης Λυκείου που παράλληλα έλαβε σημαντική μοριοδότηση για την είσοδό της σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της επιθυμίας της!


Στην 5η θέση στους Εφήβουςο Αναστάσιος Μπουρδέκας

Οι επιτυχίες του συλλόγου δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά είχαν συνέχεια και στην κατηγορία των Εφήβων, όπου δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε ο νεαρός Αναστάσιος Μπουρδέκας.
Στον πρώτο του αγώνα, ο Τάσος Μπουρδέκας νίκης με 6-5 μετά από ανατροπή τον αντίπαλό για να συνεχίσει και με δεύτερη νίκη την εμφάνισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Καρδίτσας με 4-3 με ανατροπή στο τελευταίο δευτερόλεπτο!!! Η νίκη αυτή κατέταξε τον ελπιδοφόρο Κυπαρισσιώτη αθλητή στην 5η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων και …έστρεψε όλα τα φώτα πάνω του!






Άτυχοι Παναγιωτόπουλοςκαι Θεοδωρακόπουλος

Άτυχος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Καρδίτσας ήταν ο νεαρός Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο αγώνας του οποίου είχε ατυχές φινάλε με ήττα με 5-2. Με ήττα (με 8-3) ολοκλήρωσε την προσπάθεια του και ο νεαρός Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος. Οι εμφανίσεις και των δυο αθλητών ωστόσο ήταν αρκετά θετικές.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία για την προσπάθεια τους» έδωσαν μετά το πέρας των αγώνων οι προπονητές τους Παναγιώτης Αλεξόπουλος και Δημήτρης Δικαίος και οι ιθύνοντες του ΑΓΣ Ταεκβοντό Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου