Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Σχεδόν πάνοπλοι οι «λύκοι» υποδέχονται την

Κυριακή στο κλειστό την ισχυρή Παλλήνη

«ΣΤΟΧΟ Η ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ CHIEF ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΑ…



ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ της Α2 Ανδρών μπαίνει αυτή την Κυριακή η ομάδα των «λύκων» ζητώντας το πρώτο «ροζ φύλλο» της χρονιάς… Αντίπαλός της η έμπειρη και πάντοτε φιλόδοξη Παλλήνη, που διπλασιάζει την δυσκολία μιας πρεμιέρας που έτσι κι αλλιώς επιφυλάσσει για κάθε ομάδα κινδύνους!
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, στις 18:00 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα κληρωθεί μεταξύ των εισιτηρίων ένα ολοκαίνουργιο ποδήλατο, προσφορά του καταστήματος «Ποδηλατούπολη» του Γιώργου Κουρούπη.
Στα αγωνιστικά, ο νέος αρχηγός των «λύκων» και εκρηκτικός κεντρικός, Στέφανος Μάνα, λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα μίλησε στην «Φ» για το πρώτο ματς της χρονιάς, τους αντιπάλους και τους στόχους που έχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του για το φετινό πρωτάθλημα…
● Για τους στόχους: «Έχουμε σαν στόχο την τριάδα που οδηγεί στην πιο πάνω κατηγορία, με την ενίσχυση των Λουκά και Ζαχαρόπουλο παίχτη -προπονητή και την ένωση των δύο Συλλόγων Ακρίτα –«Καλαμάτας 80» ελπίζουμε να τα καταφέρουμε…»
● Για την Παλλήνη: «Την Κυριακή παίζουμε με την Παλλήνη, μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Θα είναι δύσκολο ματς όμως έχουμε αυτοπεποίθηση και περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού την πρώτη αγωνιστική είχαμε απραξία.
Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την καινούρια αυτή προσπάθεια της ομάδας και της καινούργιας διοίκησης...»
Οι προβλέψεις του: «Ομάδες που ξεχωρίζουν είναι οι ΟΦΗ, Παλλήνη, Ερυθραία. Βέβαια υπάρχουν και ομάδες που δεν τις γνωρίζουμε καλά, σίγουρα ο δρόμος δεν είναι εύκολος.
Επίσης υπάρχει και ο οικονομικός παράγοντας που δυσκολεύει τον αγώνα από πλευράς διοίκησης, με μακρινά ταξίδια!
Τρείς φορές πρέπει να ταξιδέψουμε στην Κρήτη! Μιλάμε για έξοδα που "ματώνουν" τον κάθε παράγοντα, όμως, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και πρέπει όλοι μαζί κι ο κόσμος, να βοηθήσει αυτό το εγχείρημα!
Το όνειρο: «Το όνειρο θα ήταν η ομάδα να παίξει στη μεγάλη κατηγορία! Όμως ας είμαστε ρεαλιστές και να κοιτάξουμε βήμα -βήμα τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα.»
Για την πρεμιέρα ο νεαρός προπονητής, Δημήτρης Ζαχαρόπουλος -ο οποίος φέτος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως αθλητής - θα έχει εκτός απροόπτου, στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι είναι: Στέφανος Μάνα (αρχηγός), Δήμος Μπουσούνης, Σπύρος Αποστολόπουλος, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Φέλιξ Μπλάουελ, Βαγγέλης Ντάκουρης, Διαμαντής Εξαρχέας, Φροίξος Κωτσάκης, Γρηγόρης και Δημήτρης Σκαρτσίλης, Σπύρος Χανδρινός, Χρίστος Βλάσσης, Κυριάκος Καρούνος, Λεωνίδας Μπελογιαννέας, Ανδρέας Σαρδέλης, Γιώργος Βασιλόπουλος, Θανάσης Θεοδώρου, Στέλιος Καρράς, Νίκος Τρουπάκης.
Μοναδικός απόντας θα είναι ο τιμωρημένος Νίκος Μανιατέας.
● Η γενική είσοδος του αγώνα έχει οριστεί στα 4€. Παράλληλα όσοι δεν έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, για όλη τη σεζόν, μπορούν να το κάνουν κατά την είσοδό τους στο κλειστό γυμναστήριο της παραλίας αυτή την Κυριακή…

Σ.Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου