Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Με επιθετικούς προσανατολισμούς θα υποδεχθείτον Σπαρτιατικό ο Απόλλωνας Καλαμάτας

ΜΥΤΣΚΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»

ΤΟ χρόνο αντίστροφα μετρούν στον Απόλλωνα Καλαμάτας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η πρώτη «μάχη» της χρονιάς θα δοθεί στο κλειστό Γυμναστήριο της Καλαμάτας την προσεχή Κυριακή στις 6 μ.μ. όπου ο Μπάμπης Μυτσκίδης και οι παίκτριές του θα υποδεχθούν τον δυναμικό Σπαρτιατικό.
Πρόκειται για μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα, η οποία φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά με σκοπό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα! Αυτός ωστόσο είναι ο στόχος και του καλαματιανού εκπροσώπου στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Απόλλωνα Καλαμάτας. Αυτό είχαν εκφράσει εξ αρχής ως ζητούμενο οι άνθρωποι και ο προπονητής του Συλλόγου επιβεβαιώνοντάς το, με τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν να ενισχύσουν το ρόστερ αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τα Λύκαια Μεγαλόπολης τα οποία απέκλεισε με 3-0 καθαρή νίκη από τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας έχει ήδη προκριθεί στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2016-2017, κερδίζοντας με 3-0 τα Λύκαια Μεγαλόπολης. Ο επόμενος αντίπαλος των καλαματιανών θα προκύψει από την κλήρωση της Β΄ φάσης που θα γίνει την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στην ΕΟΠΕ.

Μπάμπης Μυτσκίδης:«Θέλουμε να κερδίσουμε…»

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες, ίσως, ομάδες στον Όμιλό μας. είναι σαφώς ένας υπολογίσιμος αντίπαλος» μας είπε αρχικά ο έμπειρος και ικανός προπονητής, Μπάμπης Μυτσκίδης, ο οποίος δεν έκρυψε πως θα ήθελε περισσότερα παιχνίδια προετοιμασίας ώστε να «δέσει» ακόμη περισσότερη η νέα αυτή «συνταγή» και να επιτύχει έναν μεγαλύτερο βαθμό προετοιμασίας. 
Βεβαίως όλα αυτά δεν αναιρούν ή αλλάζουν τον βασικό στόχο που έχει η ομάδα τόσο στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος όσο και σε όσα έπονται… «Θέλουμε να κερδίσουμε και μετά παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε όλο και πιο πολύ!»

Στα της προετοιμασίας, η προσέλευση των αθλητριών στις προπονήσεις είναι ικανοποιητικές, αν αναλογιστεί κανείς τις επαγγελματικές και σχολικές τους υποχρεώσεις. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και η τελευταία συνάντηση θα γίνει πιθανότατα το Σάββατο, οπότε θα ανακεφαλαιώσουν εν όψει Σπαρτιατικού!

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησαν την προετοιμασία οι Ελένη Εξηνταβελόνη και Μαρία Πλαγιανού, δεν είναι ωστόσο ακόμη σε θέση να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, σιγά σιγά όμως από τα μέλη του μηνός αναμένεται να είναι έτοιμες.
Ο αγώνας της Κυριακής, έχει ώρα έναρξης 6 μ.μ. και θα γίνει στο Κλειστό Στάδιο της Καλαμάτας, όπου οι άνθρωποι του Συλλόγου καλούν όλους τους Μεσσήνιους φιλάθλους της πετοσφαίρισης να δηλώσουν βροντερό παρόν στηρίζοντας την προσπάθεια τους στο πρωτάθλημα που ξεκινά. Να σημειωθεί τέλος, πως η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο θα είναι ελεύθερη.



Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου