Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Α.Λ.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗ

Πρωτιά Πανταζόπουλου-Τσικρικά στο
Ράλλυ Sprint «Μολών Λαβέ» Σπάρτης

2ες ΚΑΙ 3ες ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ «ΚΑΝΕΛΟ», ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ «BAKONICK» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΥΨΗΛΗ αγωνιστική ετοιμότητα και οδηγική ποιότητα φανέρωσαν με τις εμφανίσεις τους οι οδηγοί της Α.Λ.Α. Καλαμάτας στο πλαίσιο του «γεμάτου» αγωνιστικά περασμένου Σαββατοκύριακου συμμετέχοντας σε αγώνες στην Τρίπολη και την Σπάρτη.

2ες και 3ες θέσεις για «Κανέλο»,
Χριστόφορο Αλεξόπουλο
και «Bakonick» στην Τρίπολη
Πρώτο ραντεβού ήταν ο Αγώνας Ταχύτητας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης παρουσία πολυάριθμων θεατών.
Συμμετείχαν 8 πληρώματα της ΑΛΑ Καλαμάτας με τρία εξ αυτών να ανεβαίνουν στο βάθρο στην κατηγορία τους.
Συγκεκριμένα ο Νίκος «Κανέλος» Γιαννακόπουλος με Peugeot 106 s16 αναδείχθηκε 3ος στην κατηγορία Sport2, ο Χριστόφορος Αλεξόπουλος που αγωνίστηκε με Οpel Ascona κατετάγη στη 2η θέση στην κατηγορία Τουρισμού Τ2 και ο Νίκος «Bakonick» Μπακόγιωργας που αγωνίστηκε με Τοyοtα Corrola ae86 αναδείχθηκε 2ος στην κατηγορία Formula Saloon.
Άτυχοι στάθηκαν οι Αλεξόπουλος Θόδωρος και Παπαδόπουλος Νίκος που εγκατέλειψαν.

Πρωτιά Πανταζόπουλου-Τσικρικά στο
Ράλλυ Sprint «Μολών Λαβέ» Σπάρτης
Πληρώματα της ΑΛΑΚ διακρίθηκαν και στο Ράλλυ Sprint «Μολών Λαβέ» Σπάρτης, τον τελευταίο αγώνα του κυπέλλου χωμάτινων Ράλλυ, που έγινε το διήμερο 19 -20 Νοεμβρίου στη Λακωνία, φέρνοντας σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις. Με μεγαλύτερη την πρωτιά των Πανταζόπουλου-Τσικρικά.
Πιο συγκεκριμένα οι Θόδωρος Πανταζόπουλος και Σταύρος Τσικρικάς έτρεξαν με Τoyota Corrola ae86 και τερμάτισαν 1οι στην κατηγορία C4/Ε10, οι Δημήτρης Γκρούμας και Γεράσιμος Παπανικολάου που έτρεξαν με Toyota Corrola KE70 τερμάτισαν 2οι στην κατηγορία C4/Ε10, οι Γιώργος Ρήγας και Γιάννης Γεωργιάδης έτρυξαν στην κατηγορία C3/Ε11 με Ford Escort MK2 και τερμάτισαν 4οι.
Άτυχοι στάθηκαν οι Παναγιώτης Σταθόπουλος και Περικλής Αλεξανδρόπουλος (VW Polo), οι οποίοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους.
«Το ΔΣ της ΑΛΑΚ τους συγχαίρει και εύχεται σε όλους τους αγωνιζόμενους καλούς τερματισμούς και πολλές επιτυχίες στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Θα είμαστε στο πλευρό τους», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου