Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

23 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Γεμάτη αγωνιστικές δράσεις η νέα χρονιά
για το ποδηλατικό τμήμα του ΣΠΟΚ «Ευκλή»

Η ΝΕΑ χρονιά 2017 θα είναι γεμάτη αγωνιστικές δράσεις από τους 23 ποδηλάτες, που θα τρέχουν με την φανέλα του Ευκλή.
Επιστρέφουν στον «Ευκλή» Κανελλόπουλος και Χριστοδουλάκης.
Όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος αγωνιστικής ποδηλασίας Παναγιώτης Βεργετόπουλος του Σ.Π.Ο.Κ. Ευκλής, η νέα χρονιά θα έχει έντονη αγωνιστική δράση για τους ποδηλάτες του Συλλόγου.
Ο Βασίλειος Μυστριώτης
Διοργάνωση αγώνων:
Ήδη έχουν δηλωθεί από το Σύλλογο στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) δύο αγώνες, που θα διοργανώσει ο Ευκλής στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης μας και αυτοί είναι:
1) Ποδηλατικός αγώνας δρόμου 100 χ.λ.μ. αντοχής ''4ος Γύρος Αρφαρά - Πήδημα'' (12/2/2017) στα Αρφαρά Δήμου Καλαμάτας.
2) Ποδηλατικός αγώνας δρόμου 43 χ.λ.μ. ανάβαση ''10η Ανάβαση Ταϋγέτου'' (24/9/2017) με διαδρομή από Καλαμάτα έως Τουριστικό Ταϋγέτου.

Μεταγραφές:
Την νέα χρονιά θα τρέχουν με την φανέλα του Ευκλή δύο πάρα πολύ καλοί ποδηλάτες ο Κανελλόπουλος Σταύρος και ο Χριστοδουλάκης Γεώργιος, μετά από 2 χρόνια απουσίας επιστρέφουν στον Ευκλή.
Την τελευταία διετία αγωνίστηκαν με την φανέλα του Π.Σ.Κ. ''Θράκας Ιππέας'', όπου στις 19 Δεκεμβρίου 2016 ο Σύλλογος της Κομοτηνής έστειλε στον Ευκλή το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα:
''Ο Θράκας Ιππέας ευχαριστεί θερμά τον Σταύρο Κανελλόπουλο και τον Γιώργο Χριστοδουλάκη για την εγκάρδια και αγαστή συνεργασία τους με τον Σύλλογο, όπως αυτή προέκυψε σε βάθος διετίας.
Ο Σταύρος Κανελλόπουλος
O Σταύρος Κανελλόπουλος εκπροσώπησε τον Σύλλογο σε σωρεία αγώνων αποκομίζοντας μετάλλια και διακρίσεις, οι οποίες προσέδωσαν τα μέγιστα, στην δυναμική του Συλλόγου και έδωσαν νέα ώθηση στο αγωνιστικό κομμάτι του Θράκα Ιππέα. Αξιέπαινη ήταν και η προσπάθεια του Γιώργου Χριστοδουλάκη, ο οποίος με την σειρά του συμμετείχε σε πλήθος αγώνων ανά την Ελλάδα και πρόσφερε τα μέγιστα στον Σύλλογο.
Ευχόμαστε και φέτος στα παιδιά, να συνεχίσουν την δυναμική και πολλά υποσχόμενη παρουσία τους στον Καλαματιανό Σύλλογο Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ. Εμείς θα τους έχουμε για πάντα στην καρδιά μας ως Θράκες Ιππείς.''
Επίσης με μεταγραφή από την Α.Ε.Κ. Αθηνών θα τρέχει με τον Ευκλή και ο Πετρακόπουλος Ιωάννης.
Ο Γεώργιος Χριστοδουλάκης

Νέοι αθλητές:
Τέσσερις νέοι ποδηλάτες βγάζουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας με τον Ευκλή, αυτοί είναι:
Κεφάλας Αριστόδημος - Κρανιώτης Κων/νος - Μακρής Λεωνίδας και Ψωματάρης Γεώργιος.
Επανεκδόσεις δελτίων:
Δεκάξι Μεσσήνιοι, ως επί το πλείστον Καλαματιανοί ποδηλάτες ανανεώνουν τα δελτία τους στον Ευκλή και αυτοί είναι:
Βεργετόπουλος Παν. - Γύφτουλας Πέτρος - Δούσης Παν. - Κουτσουμπός Γεώργιος - Λαμπρόπουλος Απόστολος - Μπάκας Αθανάσιος - Μυστριώτης Βασίλειος - Παπαβασιλόπουλος Ιωάννης - Παπαγεωργίου Αθανάσιος - Παπαδόπουλος Γεώργιος - Ποντίκης Χρήστος - Ρούσης Αλέξανδρος - Σουλαντίκας Νικόλαος - Σταμάτης Παντελεήμων - Τσούτσο Θεόδωρος και Χιουρέας Χρήστος.
Η διοίκηση του Καλαματιανού Συλλόγου εύχεται στους αθλητές, να έχουν πολλές ποδηλατικές συγκινήσεις και νίκες στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Γράφει η Ελένη Οικονομοπούλου
(α' αντιπρόεδρος και έφορος δημοσίων σχέσεων)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου