Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 4ΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΓΗΣ

Θετικό πρόσημο στον απολογισμό του βάζει
ο προπονητής της ΠΑΕ Άργη Νίκος Λυμπέρης

ΘΕΤΙΚΟ πρόσημο στον απολογισμό του τελευταίου τετραμήνου του 2016, βάζει ο προπονητής κολύμβησης της ΠΑΕ Άργη Καλαμάτας Νίκος Λυμπέρης, εστιάζοντας στο γεγονός πως οι αθλητές του καλαματιανού σωματείου εκτός από διακρίσεις και ικανοποιητικές συμμετοχές, μαθαίνουν πρωτίστως να αγαπούν το κολύμπι, να αγωνίζονται χωρίς να τα παρατούν ποτέ!
Ακολουθεί η ανασκόπηση 4μήνου για το κολυμβητικό τμήμα της ΠΑΕ Άργης, δια χειρός Νίκου Λυμπέρη:
«Καθώς το 2016 φτάνει στο τέλος του ας κάνουμε μια ανασκόπηση για τους μήνες που πέρασαν από το Σεπτέμβρη έως και σήμερα.
Ας αρχίσουμε από το Αγωνιστικό κομμάτι όπου η ομάδα μας συμμετείχε σε δύο αγώνες κολύμβησης στη πρώτη ημερίδα που διεξήχθη στη Πάτρα στις 19 Νοεμβρίου και στο κύπελλο ΚΟΑΤ στη Τρίπολη. Εκεί εκπροσώπησαν τον «Άργη» 18 άτομα από την προαγωνιστική.
Ήταν το πρώτο τεστ της χρονιάς για τα δελφίνια μας και παρόλο το άγχος και την έλλειψη προετοιμασίες οι επιδόσεις κριθήκαν ικανοποιητικές και κατακτήσαμε και 14 θέσεις στην πρώτη τριάδα με τους: Πατικοπούλου Α: 3 πρώτες θέσεις, Μαζαράκη Α: μία πρώτη θέση, Δρακοπούλου Λ: μια δεύτερη θέση, Μπάκας Ν: 2 τρίτες θέσεις, Λυμπερόπουλος Σ: 3 τρίτες θέσεις, Γκέγκα Θ: 2 τρίτες θέσεις, Στρακινάρ Χ: μια τρίτη θέση και Γεωργακόπουλος Κ: 1 τρίτη θέση.
Στους δεύτερους αγώνες στο κύπελλο ΚΟΑΤ στη Τρίπολη η ομάδα της προαγωνιστικής είχε συμμετοχή με 19 παιδιά εκεί ο συναγωνισμός ήταν αυξημένος καθώς και είχε συμμετοχή και από σωματεία της Αθήνας και όχι μόνο της περιφέρειας. Τα παιδιά μας εκεί κατάφεραν να κατακτήσουν 8 μετάλλια (Μπάκας 1 ασημένιο, Πατικοπούλου 2 ασημένια, Δρακοπούλου 2 ασημένια,  Γεωργακόπουλος Κ. 1 ασημένιο, ο μικρός Γεωργιόπουλος Γ. 1χάλκινο και ο Λυμπερόπουλος 1 χάλκινο επίσης), καθώς επίσης και να σπάσουν τα ατομικά τους ρεκόρ. Φέτος όπως έχουμε αναφέρει ξανά στην ομάδα μας έχουμε την προσθήκη αρκετών νέων μελών που προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Σκοπός μας είναι σαν ομάδα να μεταδώσουμε την αγάπη για το κολύμπι σε όλα τα παιδιά καθώς επίσης και να μάθουν στη ζωή τους να αγωνίζονται πάντα χωρίς να τα παρατούν ποτέ!
Τα παιδιά που αγωνιστήκαν είναι τα εξής: Μπάκας Νικόλαος, Μιχαλόπουλος Δημήτρης, Γεωργιάδη Μαριλιάνα, Πλεμμένου Όλγα, Πατικοπούλου Άρτεμης, Στρακινάρ Χρυσάνθη, Δρακοπούλου Λευκή, Μαζαράκη Άννα, Γεωργουλέα Ηρώ, Ηλιοπούλου Γεωργία, Βρυώνη Εύα, Λυμπερόπουλος Σταύρος, Μπούσμπουρας Παναγιώτης, Τσιχριτζής Παντελής, Γεωργιόπουλος Γιώργος, Γκέγκα Δώρα, Σωτηροπούλου Ελένη, Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος, Θάνος Γιώργος
Η αγωνιστική μας ομάδα μετείχε κι αυτή στην πρώτη χειμερινή ημερίδα μαζί με την προαγωνιστική στην Πάτρα κι επίσης στο 11ο κύπελλο ΚΟΑΤ στην Τρίπολη.
Παρά τις πάρα πολλές ελλείψεις από διοργανωτικής άποψης στην χειμερινή ημερίδα της Πάτρας, οι αθλητές/τριες μας αγωνιστικής και προαγωνιστικής ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά στο αγωνιστικό κομμάτι και δικαίωσαν τους προπονητές τους, οι μεν μικροί κατακτώντας μετάλλια (βλέπε πιο πάνω), οι δε της αγωνιστικής ομάδας με χρόνους αναμενόμενους για την περίοδο και επίτευξη-όπως ήταν αναμενόμενο- ορίων συμμετοχής στο χειμερινό πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο χειμερινός μας στόχος.
Τα όρια για τη συμμετοχή τους στο χειμερινό πρωτάθλημα (10-12 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ) μετά και το κύπελλο του ΚΟΑΤ, έχουν ήδη επιτύχει οι:
(γεν. 2000): Αθανασοπούλου Αθ. 50μ. Ελεύθερο
(γεν. 2003): Αθανασουλάκης Αν. 100-200 μ. Πεταλούδα, 400 μ. Ελεύθερο και 400μ. ΜΑΤ, Βλάσσης Ορ. 50-100 μ. Ελεύθερο, 50-100 μ. Πεταλούδα, Σταθοπούλου Ευθ. 50-100 μ. Ελεύθερο, 50-100-200 μ. Ύπτιο, Σταν Πετρονέλα 50 μ. Πρόσθιο
(γεν. 2004): Τηγανέα Πην. 50-200 μ. Ύπτιο, 100-200-400 μ. Ελεύθερο.
Οι πιο πάνω αθλητές καθώς και οι Αθανασόπουλος Ηλ., Φίσκιλης Π., Βαλσαμάκης Ι., Σολωμάκος Αλ. και η νεοφώτιστη στην αγωνιστική ομάδα, Γεωργιοπούλου Μαρία, θα έχουν δύο ακόμη ευκαιρίες στις 14 Ιανουαρίου 2017 στην Τρίπολη και στις 20-22 Ιανουαρίου 2017 στην Αθήνα για να πιάσουν τα όρια συμμετοχής στο χειμερινό πρωτάθλημα.
Ας σημειωθεί εδώ ότι, ο Φίσκιλης και ο Αθανασόπουλος, παρά το ότι σπουδάζουν, εξακολουθούν να αγωνίζονται με τα χρώματα του «Άργη», ο δε Φίσκιλης μάλιστα, έφερε στο σωματείο μας και τρία μετάλλια (ένα αργυρό και δύο χάλκινα) μετέχοντας στο Swim Christmas Cup στην πόλη της Πάτρας.

Οι προπονήσεις της ομάδος μας γίνονται καθημερινά 4 με 7 καθώς επίσης πραγματοποιούνται και εγγραφές καθ όλη τη χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου