Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

5η θέση για την Φωτεινή Καρατζά στο διεθνές μίτινγκ των Βρυξελλών

ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΝΕ - ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ 8ΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ -51 ΚΙΛΩΝ

ΤΗΝ πέμπτη θέση κατέκτησε στην κατηγορία των -51 κιλών η αθλήτρια του Α.Γ.Σ. Tαεκβοντό Καλαμάτας, Φωτεινή Καρατζά, χάρη στην άψογη «παρθενική» εμφάνισή της σε αγώνες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο διεθνές πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες όπου αγωνίστηκε εκπροσωπώντας την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΝΕ.


Η νεαρή καλαματιανή αθλήτρια μπήκε στην 8δα κερδίζοντας την Ισπανίδα αντίπαλο της στα σημεία, ενώ στον αγώνα για τα μετάλλια ηττήθηκε στα σημεία από την Γαλλίδα αντίπαλό της.

Θυμίζουμε πως η καλαματιανή αθλήτρια είχε ενσωματωθεί με το πρώτο γκρουπ του προγράμματος «Υποστηρίζω τον αθλητή μου» και αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της σε διεθνείς αγώνες, όπου πέτυχε τον στόχο της για μια καλή παρουσία και παράλληλα επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όλων στον ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας και βεβαίως στην ΕΤΑΝΕ, που εξ αρχής πίστευαν στις δυνατότητές της, θέτοντας έτσι σημαντικές βάσεις για το μέλλον. 

«Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Καλαματιανής αθλήτριας σε διεθνείς αγώνες και η παρουσία της θεωρείται άκρως επιτυχημένη», αναφέρουν συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΑΓΣ Ταεκβοντό Καλαμάτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου