Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ 62-79 ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ

Οι παίκτες της Καλαμάτας BC και του Αρκαδικού έπαιξαν για το φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Το χειροκρότημα και την στήριξη του κόσμου κέρδισαν οι παίκτες της «Καλαμάτας BC» και του Αρκαδικού, αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και των σωματείων τους, συμμετέχοντας με χαρά στη σημαντική κίνηση της διοίκησης της καλαματιανής ομάδας και τον χθεσινό φιλανθρωπικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Μια κίνηση αλληλεγγύης από τους ανθρώπους της «Καλαμάτας BC» που αποδεικνύουν ξανά και ξανά πως πάνω απ’ όλα είναι συνάνθρωποι όλων. Ευαισθητοποιημένοι στέκονται στο πλευρό ευπαθών ομάδων και συμπολιτών που πλήττονται από την κρίση και τις δυσκολίες της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και έχουν ανάγκη για μια χειρονομία ελπίδας. Μια πράξη που έχει παρόν αλλά και μέλλον, καθώς στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων των ιθυνόντων του Συλλόγου η χθεσινή εκδήλωση ήταν μια πρώτη έκφραση συμπαράστασης ενώ έπονται κι άλλες…

Το φιλικό παιχνίδι έγινε, όπως προαναφέραμε, χθες το απόγευμα στο γήπεδο της «Τέντας» παρουσία αρκετών φίλων των δυο σωματείων, στηρίζοντας όλοι μαζί τον σπουδαίο σκοπό. Μάλιστα μεταξύ των θεατών στην κερκίδα της «Τέντας» βρέθηκαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας και ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης στηρίζοντας με την παρουσία τους τον σκοπό του αγώνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Αρκάδων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, αναδείχθηκαν νικητές με σκορ 79-62. Να σημειωθεί πως η ομάδα της «Καλαμάτα BC» αγωνίστηκε δίχως τους Κουτίβα, Τριανταφυλλόπουλο, Λουρμπέα, Σκοπέτο και Παθιάκη, παρόλα αυτά πάλεψε το παιχνίδι από την αρχή μένοντας σχετικά κοντά στο σκορ στα δυο δεκάλεπτα του α΄ ημιχρόνου με μπροστάρηδες τους Δελή και Μπάκα.

Η αμυντική λειτουργία όμως των φιλοξενουμένων δεν άφησε πολλά περιθώρια και στην τρίτη περίοδο, τους έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγουν και εν τέλει να κερδίσουν τον αγώνα…
● Διαιτητές: Κυριακόπουλος-Μπακετέα
Δεκάλεπτα: 12-22, 31-42, 42-65, 62-79
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC» (Γιαννακόπουλος): Κίσσας, Μπάκας 13, Τσικούρης 8, Σπηλιώτης 3 (1 τρ.), Γεωργανάς 3, Μαγιντόμπε 18 (2 τρ.), Σπυρόπουλος, Δελής 14, Γιαννακόπουλος 3 (1 τρ.)

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 8, Πίνης 3 (1 τρ.), Τσακαλέρης, Κοψαύτης 12, Προδρόμου 12, Τζατζάς 6 (1 τρ.), Σπυριδάκης 4, Ρεντίκας 8, Απέργης, Τζουγκαράκης 10, Ναούμης 16 (3 τρ.), Μιαούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου