Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕ Η ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ

Νίκη με  Βλαχόπουλο για να ανακάμψει!

ΠΑΡΑ το γεγονός πως ποιοτικά η ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, στο ματς με την Μεθώνη υπέστη τρίτη σερί ήττα. Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι και την ήττα από τον μαχητικό Πατίστα, η ομάδα της Θύελλας έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έχασε άδικα, κάτι που στο φινάλε σχολιάστηκε από πολλούς που χαρακτήριζαν την ισοπαλία ως πιο δίκαιη με αφορμή τις 2-3 κλασικές ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες του Τσιγαρίδη ειδικά μετά το 55ο λεπτό, οπότε η Μεθώνη πέτυχε το τρίτο και νικηφόρο γκολ!
Στον αγώνα με την Μεθώνη, για την Θύελλα Χαρακοπιού αγωνίστηκαν οι: Σακκάς, Σκόθος, Μ. Στασινόπουλος, Α. Στασινόπουλος, Κ. Στασινόπουλος (58’ Κ. Βασιλόπουλος), Γ. Στασινόπουλος, Ορφανός, Κουτσολιάς, Σαμπάνι, Γιαννόπουλος (63’ Μαρκάκης), Βασίλοβιτς (68’ Βασιλογιαννακόπουλος).

Νίκη με το Βλαχόπουλο
για να ανακάμψει!
Το «μπαράζ» δύσκολων αντιπάλων συνεχίζεται με την Θύελλα Χαρακοποιού να αντιμετωπίζει στο Σουληνάρι την προσεχή Κυριακή τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου. Παιχνίδι με εξίσου μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όπου ωστόσο στόχος είναι μόνον η νίκη που θα βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες και στο θετικό μονοπάτι.
Το παιχνίδι με το Βλαχόπουλου είναι δύσκολο και η νίκη είναι πολύ σημαντική για την ομάδα που επιθυμεί να ξανανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Κατά πόσον αυτό είναι εφικτό, άπαντες στην ομάδα συμφωνούν… Είναι εφικτή!
«Αποδείξαμε στο παιχνίδι με τη Μεθώνη, που ήμασταν η πρώτη ομάδα που της έβαλε δυο γκολ (μέχρι τότε είχε «φάει» ένα σε όλες τις προηγούμενες αγωνιστικές) και θα μπορούσαμε να της είχαμε πάρει και τον βαθμό της ισοπαλίας. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα και σε τι αγωνιστική κατάσταση θα είμαστε…» μας εξήγησε ο Θανάσης Σκόθος που δεν χάνει αγώνα της ομάδας του, παρότι τραυματίας.
Σε ό,τι αφορά την αποθεραπεία του Θανάση Σκόθου, συνεχίζεται! Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκινά τις φυσιοθεραπείες και αναμένεται να ξαναπιάσει μπάλα μετά τις γιορτές!


Σ.Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου