Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Κούνησε μαντήλι» ο Δημήτρης Σώκαλης!

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΙ λόγοι οδήγησαν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σώκαλη στην απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα του Ολυμπιακού στην οποία αγωνιζόταν φέτος.
Λόγοι προσωπικοί δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στην ομάδα, κι έτσι μέσα την εβδομάδα ενημέρωσε τους διοικούντες για την απόφαση του, οι οποίοι κατόπιν ημερών και κοινής απόφασης ενέδωσαν στη λύση της συνεργασίας.
Ως παίκτης πάντως, ο Δημήτρης Σώκαλης τόσο στον Ολυμπιακό όσο και σε όλες τις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει, άφησε το σημάδι του είτε παίζοντας ως «καθαρόαιμο» χαφ και ενίοτε ως στόπερ κατάφερε να αποδώσει τα μέγιστα. Μάλιστα από τα 11 παιχνίδια του πρωταθλήματος έως τώρα αγωνίστηκε στα 9 και σε τρία εξ αυτών που έπαιξε ως χαφ κατάφερε να σκοράρει.
Ο Δημήτρης Σώκαλης ευχήθηκε καλή συνέχεια στην πρώην -πια - ομάδα του αποχαιρετώντας την με την κάτωθι ανακοίνωση: «Προσωπικοί λόγοι καθαρά και μόνο, με αναγκάζουν να διακόψω τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας!
Ευχαριστώ τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία μέχρι στιγμής! Εύχομαι καλή συνεχεία και πραγματοποίηση των στόχων και νομίζω ότι και εγώ έβαλα ένα λιθαράκι στην μέχρι τώρα πορεία!
Άλλωστε τα 4 γκολ σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος (5 αγωνιζόμενος ως στόπερ) και τα 2 γκολ σε 3 παιχνίδια Κυπέλλου, αλλά και γενικά η εν γένει παρουσία μου και σαν προσωπικότητα, είναι μάρτυρες!
Σας ευχαριστώ!!! Εύχομαι τα καλυτέρα σε όλους και υγεία πάνω απ’ όλα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές σε χαρακτήρα, στο καλύτερο κλίμα αποδυτήριων που είχα πότε!!! Εις το επαναδείν…»
Η είδηση της αποχώρησης του έμπειρου και ικανού ποδοσφαιριστή με γεμάτο και αρκετά εντυπωσιακό βιογραφικό, έχει βεβαίως ήδη μαθεύει και οι προτάσεις άρχισαν.
Όσο για τον Ολυμπιακό, ο Λάκης Σπάλας θα οδηγήσει την ομάδα του σήμερα απέναντι στον Εθνικό Μελιγαλά, στο εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας.

Σ.Τρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου