Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης καλεί το φίλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακαλέσει την απόφαση του

ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΘΕΣΗ επί της αιφνίδιας αποχώρησης από την ΑΕ Σπάρτης του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου πήρε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Μετά την αιφνίδια πρόθεση του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την διοίκηση της ομάδας της Σπάρτης, ο κ. Τατούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης, αν μη τι άλλο, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον αθλητισμό της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.
Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηριχθούν από όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς μέσα από την παρουσία της ΑΕΣ, μόνο κέρδη υπάρχουν για την ανάπτυξη της Σπάρτης, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου.
Αν επιμείνει στην απόφαση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς εκτός της ανάπτυξης, το Λακωνικό ποδόσφαιρο βρήκε έναν σοβαρό «πρεσβευτή» στις υψηλές εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμπαρίσταται στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕ Σπάρτης και καλεί τον Λακωνικό κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα, ενώ παράλληλα θέλω να καλέσω σε προσωπικό επίπεδο το φίλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακαλέσει την απόφαση του αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου