Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΑΘΛΗΤΗΣ» ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «CROSSGYM»

«Χρυσός» στην κατηγορία Ultra Heavy
 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πανελλήνιο 
τουρνουά Ακρόπολης στο No Gi Brazilian Jiu Jitsu

«ΧΡΥΣΟΣ» στο No Gi Brazilian Jiu Jitsu στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακρόπολης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο Μεσσήνιος κάτοικος Αρφαρών του δήμου Καλαμάτας, αθλητής του CrossGym ο οποίος συμμετείχε στο πανελλήνιο τουρνουά Ακρόπολης No Gi Brazilian Jiu Jitsu που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στις 3 και 4 Δεκεμβρίου με τα «χρώματα» του Σωματείου "Αθλητής" Καλαμάτας, με την άψογη εμφάνισή του κατόρθωσε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην βαρέων βαρών κατηγορία (ultra heavy +97,5 κιλά).
Η προετοιμασία του αθλητή έγινε στον αθλητικό πολυχώρο του «Cross Gym» με προπονητή τον Γεώργιο Ασημακόπουλο και υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Ιωάννη Γρίβα γνωστό για χρόνια συμβολή του στο χώρο των μαχητικών τεχνών.
Αυτή ήταν η σπουδαιότερη επιτυχία του Μεσσήνιου αθλητή στο δυναμικό άθλημα του Brazilian jiu jitsu καθώς και το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την πόλη της Καλαμάτας στον συγκεκριμένο χώρο. Ο δρόμος άνοιξε και στο εγγύς μέλλον προπονητές και συναθλητές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προσμένουν σε περισσότερες επιτυχίες τόσο από τον ίδιο όσο βεβαίως και από συμμετοχές περισσότερων αθλητών από την πόλη μας σε αναλγούς διοργανώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου