Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τρέξιμο και διασκέδαση ίσον… Καρναβάλι 2014!



Η ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΕΙ… ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ MAIN EVENT!


Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν με μεγάλη όρεξη το μεσημέρι του Σαββάτου στην πρώτη προ-καρναβαλική εκδήλωση με τίτλο «Τρέχω… για το Καλαματιανό Καρναβάλι 2014».
Στον μεγάλο αγώνα 2 χιλιομέτρων που ξεκίνησε στις 2μ. μ. συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους σε ένα γεγονός φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο αγώνας ξεκίνησε στην Πλατεία Όθωνος και ακολούθησε η διαδρομή πεζόδρομος Αριστομένους – οδός Φρατζή – οδός Σιδηροδρομικού Σταθμού – Κεντρική Πλατεία με τελικό προορισμό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Προηγουμένως στην 1μ.μ. είχε διεξαχθεί ο μικρός αγώνας με διαδρομή Αριστομένους – Φραντζή – Σιδηροδρομικού Σταθμού – πλατεία Βασιλέως Γεωργίου.
Μετά τον τερματισμό ακολούθησε πάρτι στην κεντρική πλατεία με πολλά δώρα στους συμμετέχοντες, υπό την συνοδεία μουσικής και μοιράστηκε το τεράστιο κέικ 50 μέτρων το οποίο έφτιαξαν οι σπουδαστές της Λέσχης Αρχιμαγείρων, οι σπουδαστές του ΙΕΚ «Ορίζων» και του Ο.Α.Ε.Δ. 

Οι συμμετέχοντες χόρεψαν και ακολούθησαν πιστά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έφαγαν γλυκά και αναψυκτικά και προσέφεραν τον οβολό τους στους κουμπαράδες που υπήρχαν τόσο στην έναρξη, όσο και στον τερματισμό του αγώνα.
Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε το πόσο μεγάλη απήχηση έχει το καρναβάλι και οι παράταιρες εκδηλώσεις του. Ο κόσμος έδωσε το παρόν και αν κρίνουμε από την επιτυχία του αγώνα αυτού, τότε το φετινό καρναβάλι αναμένεται να μεγεθυνθεί τόσο σε δημοτικότητα, όσο και σε συμμετοχή!

Α.Ν.Μ. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου