Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

Πέρασε στα ημιτελικά με το 6-0 επί του ΓΕΛ Καρδαμύλης



Μια ακόμα μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας, αυτή τη φορά επί του ΓΕΛ Καρδαμύλης με 6-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στα Ημιτελικά του Ποδοσφαίρου Αγοριών Λυκείων.
Το 4ο ΕΠΑΛ δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους του, οι οποίοι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες (ελέω του αγώνα στο Βόλεϊ με το ΓΕΛ Σπάρτης) και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0.


Ο Διονυσόπουλος άνοιξε τον χορό των τερμάτων, με τον Μιντίλι να διπλασιάζει τα τέρματα των τυπικά γηπεδούχων με ψηλοκρεμαστό σουτ.
Το τρίτο τέρμα πέτυχε και πάλι ο Διονυσόπουλος με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής στο «Γ». Στην επανάληψη ο Γκάλα μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του 4ου ΓΕΛ πλάσαρε τον Πεφάνη για το 4-0 και λίγο αργότερα ο Προζυμάς με κοντινό πλασέ έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.
Ο Χ. Μαργιόλης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των παικτών του Αργύρη Κόλλια, «γράφοντας» το τελικό 6-0.

Τρομερή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι πολυάριθμοι μαθητές του 4ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας που έδωσαν το παρόν στο ματς.
● Διαιτησία: Κ. Λαμπρόπουλος
4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κόλλιας Α.): Μπομπόνης, Προζυμάς, Δωδέκατος, Βουγιουκλής, Πλάκου, Μωραγιάννης, Κωνσταντακόπουλος, Παναγόπουλος, Γκάλα, Διονυσόπουλος, Μιντιλί. Στον πάγκο ήταν οι Χ. Μαργιόλης, Σ. Μαργιόλης, Τσακάκος, Γιαννακόπουλος, Γιακουμής και
ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ: Πεφάνης, Πουλάκος, Μέτσο, Μεϊμετέας, Ρέσι, Μολοσμάνι, Βέλιος, Μετούσι, Βεζυρέας, Ντέντια, Ντόντσι.

Α.Ν.Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου