Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Αυλαία με το δεξί οι Μηχανικοί κέρδισαν 5-2 την Αστυνομία



Δίχως να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, οι Μηχανικοί επικράτησαν με 5-2 της Αστυνομίας στην αυλαία του πρωταθλήματος Εργαζομένων.
Οι Μηχανικοί προηγήθηκαν ακόμα και με 4-0 στα πρώτα 65 λεπτά, φτάνοντας στην νίκη με τον Ξενάκη να σημειώνει δυο τέρματα.
Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μπουραντώνης πριν συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο του αγώνα, ενώ στο 12΄ ο Παπαγιαννόπουλος με κεφαλιά στο 1ο δοκάρι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη οι Μηχανικοί ευτύχησαν να σκοράρουν και τρίτο τέρμα με τον Ξενάκη στο 47΄, με τον Παπαδόπουλο στο 65΄ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Αστυνομία δεν τα παράτησε και στο 74΄ μείωσε σε 1-4 με τον Ι. Πλάγο και στο 76΄ ο Κυριακός με ωραίο συρτό σουτ πέτυχε το 2-4. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Ξενάκης με όμορφο «σκαφτό» σουτ από μακρινή απόσταση πέτυχε το τελικό 5-2.
● Διαιτησία: Β. Βρυώνης, Α. Μπασιλάρης, Κ. Βοσνάκης
Γιατρός: Θεοδωρακοπούλου Αφροδίτη

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Φλώρος, Δρακοπαναγιώτης, Καρλής, Αλεξόπουλος, Ντάκουρης, Δρούγας, Γιαλλελής, Μπουτράς, Σμυρλής, Παυλής, Σαούτης. Στον πάγκο ήταν οι Ι. Πλάγος, Σταυρόπουλος, Κυριακός, Θλιμμένος, Δωδέκατος, Κουτσαντώνης, Μαρκάκης

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Αλευράς, Μπουραντώνης, Παπαγιαννόπουλος, Βούτσας, Βρυώνης, Στυλιανόπουλος, Μπάλλας, Αγγελόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Σακκάς, Νταγιόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Ζέππος, Κ. Πλάγος, Κουλιέρης, Θεοδωρακόπουλος, Ξενάκης, Παπαδόπουλος, Καραμήτσος


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου