Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η «Καλαμάτα ’80» υπερασπίζεται τον τίτλο της κόντρα στον Αρκαδικό!

Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΡΟΓΩΝΑΣ: «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!»

Στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αύριο στο ΚΓ Τρίπολης (14:00), η κάτοχος του περσινού τίτλου «Καλαμάτα '80» και ο έτερος φετινός διεκδικητής, Αρκαδικός.
«Πάμε για τον τίτλο!» είναι το αίσθημα που επικρατεί στα αποδυτήρια με τον Αλέξη Κορογώνα και τους παίκτες του να επιδιώκουν ένα και μόνο πράγμα. Να υπερασπιστούν τον τίτλο τους!
Για την ιστορία, Αρκαδικός και «Καλαμάτα 80» στην τελική βαθμολογία της Α΄ Φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος ισοβάθμησαν στην κορυφή μαζί με Πολύβιο (ήταν πρώτος) και 4ος ο Δίωνας Κυπαρισσίας.
Στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος, η «Καλαμάτα ’80» επικράτησε με 52-44 του Πολύβιο Μεγαλόπολης, ενώ ο Αρκαδικός κέρδισε με 58-56 την ΑΕ Σπάρτης στην Τρίπολη.

Αλέξης Κορογώνας:
«Πάμε για τον τίτλο!»
Με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς πρόκειται να παραταθούν οι Παίδες του Αλέξη Κορογώνα κόντρα στον Αρκαδικό. Ο μικροί των «Λύκων» έχουν όλες τις αξιώσεις για να κρατήσουν τον τίτλο κι αυτό θα επιδιώξουν κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.
«Έχουμε παίξει άλλες δυο φορές με τον Αρκαδικό, μετρώντας μια νίκη και μια ήττα. Πάμε στην Τρίπολη για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Ελπίζω να παίξουμε και καλό μπάσκετ και να τα καταφέρουμε.», δήλωσε στη «Φ» ο Αλέξης Κορογώνας.
Η ομάδα θα παραταχθεί κομπλέ. Μάλιστα ο κόουτς λόγω της πλειάδας παικτών που έχει στη διάθεσή του θα αναγκαστεί να αφήσει και ορισμένους, μικρότερους σε ηλικία, εκτός αποστολής!
Εκτός των προπονήσεων ήταν για 10περίπου ημέρες ο ψηλός, Μπαϊρακτάρης, λόγω ασθενείας, υπολογίζει όμως κανονικά για τον αυριανό αγώνα.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου