Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Α.Π.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Φινάλε με κούπα και πολλά χαμόγελα



Μια μεγάλη προσπάθεια με αποτέλεσμα την πρωτιά και την κατάκτηση της κούπας στο φινάλε του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής.
Στην Αναγέννηση Παραλίας άπαντες χαμογελούν με χαρά και πολλά όνειρα για το μέλλον. Εντός των ημερών πρόκειται να ανακοινωθεί ο χρόνος και τόπος της φιέστας!
● Η ανακοίνωση του Δ.Σ. μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν:
«Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρόνια τελείωσε σήμερα Σαββάτο 15/3/2014. Αυτή η ιστορική μέρα βρίσκει την ομάδα μας πρωταθλήτρια στο 3ο Όμιλο της Γ΄ Τοπικής τον 2ο μόλις χρόνο από την επανίδρυση της.
Μια χρόνια που κύλησε με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, με συγκίνηση και στεναχώριες αλλά το τέλος μας βρήκε ενωμένους και Πρωταθλητές!!!
Το Δ.Σ. της ομάδας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Σερεμέτης, αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους υπερέβαλλαν εαυτό ώστε να έρθει αυτή η κούπα στην ιστορική ομάδα της Παραλίας. Συγκεκριμένα άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές που με την αυταπάρνηση και το πάθος που έδειξαν, απέδειξαν πως όλα κερδίζονται στο γήπεδο, το προπονητικό team που με συντονισμένη δουλεία δημιούργησε ένα σύνολο άξιο πρωταθλητισμού, όλο το Δ.Σ. της ομάδας, και ιδιαίτερα τον πρόεδρος μας κ. Σερεμέτης που δεν επέτρεψαν ποτέ να λείψει το παραμικρό και ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα σε ότι και αν χρειαζόταν και σε όλους εκείνους που με την δουλεία τους βοήθησαν ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και ώρα για την τέλεση της φιέστας.

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Παραλίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου