Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σε προπονήσεις και φιλικά με την Προεθνική ομάδα ο Φρίξος Κωτσάκης



Σε προπονήσεις και φιλικά των προεθνικών ομάδων Βόλεϊ της νοτιοδυτικής Ελλάδας μετέχει και ο Καλαματιανός νεαρός Φρίξος Κωτσάκης.
Ο αθλητής της «Καλαμάτα ’80» κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Άρη Αγγελόπουλο να μετέχει τόσο στις προπονήσεις όσο και σε δυο φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Ομόνοια Ναυπάκτου.
Παράλληλα χθες ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών των προεθνικών ομάδων Βόλεϊ της Ν.Δ. Ελλάδας υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού, σε συνεργασία με την εταιρεία sports analysis.
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα στις 8 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πάτρας και το επόμενο θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαρτίου και ώα 19.00 στο κλειστό γήπεδο Ναυπάκτου.

● Ειδικότερα, για τις δυο φιλικές αναμετρήσεις έχουν κληθεί οι κάτωθι πετοσφαιριστές: Δημοσθένης Λινάρδος (Θησέας Πατρών), Στούπης Λευτέρης (ΓΕ Παναχαϊκή), Μικρώνης Ευρυβιάδης (ΓΕ Παναχαϊκή), Πηλιοκατέρος Νίκος (ΑΟ Πρέβεζας), Κανέλος Ιάσονας (ΑΟ Πρέβεζας), Τσαρκάτογλου Μιλτιάδης (ΕΑ Πατρών), Κάβουρας Ανδρέας (ΕΑ Πατρών), Κανελλόπουλος Γιώργος (ΕΑ Πατρών), Δρακόπουλος Λευτέρης (ΕΑ Πατρών), Παναγόπουλος Γιώργος (Ολυμπιάδα Πατρών), Κωτσάκης Φρίξος («Καλαμάτα ’80»), Γεωργίου Ευάγγελος (Παμβοχαϊκός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου