Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Μερτύρης απαντά στον Τσάκωνα

 "Ποιος λογικός νους λέει
ότι αυτό ήταν επίτευγμα της Ερμιονίδας "

"Ποιος λογικός νους λέει ότι αυτό ήταν επίτευγμα της Ερμιονίδας " λέει προς απάντηση των όσων είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα "Καλαμάτα" - Μεσσηνιακός, ο κόουτς των "πρασίνων", Δημήτρης Τσάκωνας και προτρέπει τον κόσμο που "..έχει τη στοιχειώδη λογική" να σκεφτεί! 

Η απάντηση του Ιωσήφ Μερτύρη στον Δημήτρη Τσάκωνα
«Η διοίκηση της Ερμιονίδας δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την διαιτησία. Πιστεύει ακράδαντα ότι η ΚΕΔ κάνει τη δουλειά της παρά πολύ καλά ώστε να έχει προσδώσει στις διαιτησίες του Ομίλου μας μια μεγάλου βαθμού αντικειμενικότητα, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. 
Η κοινή λογική θα έλεγε ότι εμείς θα θέλαμε ο Μεσσηνιακός να κερδίσει. Αλλά στο 16΄έφαγε κόκκινη και έμεινε με δέκα παίκτες. Ποιος λογικός νους λέει ότι αυτό ήταν επίτευγμα της Ερμιονίδας ώστε να τον αφήσει με δέκα παίκτες ενάντια στην Καλαμάτα; Όποιος έχει τη στοιχειώδη λογική ας σκεφτεί...»


Η δήλωση του Τσάκωνα:



Θυμίζουμε τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Τσάκωνας για τον αγώνα με την Ερμιονίδα: «Επειδή δεν μασάω τα λόγια μου, περισσότερο με ενδιαφέρει το παιχνίδι της Ερμιονίδας, γιατί την έχω στο σπίτι μου. Ήξερα ότι η «Καλαμάτα» είναι δύσκολη ομάδα και μέσα στο γήπεδο της με αυτό τον υπέροχο κόσμο που έχει, είναι ο 12ος παίκτης της. Ήθελα να μην πάρω κάρτες. Δυστυχώς ο διαιτητής τις μοίραζε με μεγάλη ευχέρεια σήμερα.
Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα της «Καλαμάτας», ούτε με την διοίκηση ούτε με κανέναν. Έργο άλλης ομάδος ήταν αυτό!
Δεν κατονομάζω, δεν ξέρω!                                               

Η «Καλαμάτα» τί όφελος είχε να πάρουμε κάρτες; Οπότε, από πού ήρθε; Κάνουμε ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει να μας συμπαρασταθεί και εμείς θα παλέψουμε η Ερμιονίδα να μην περάσει από τον Μεσσηνιακό. Πρώτα για εμάς και μετά για την συμπολίτισσα μας. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας βοηθήσει, να νιώσει η Ερμιονίδα την έδρα του Μεσσηνιακού». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου