Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αποθέωση Γκάλη και “Ελπίδα”


Οι Παλαίμαχοι (ομάδα του ΣΠΑΚΕ) νίκησαν 53-51 την ομάδα των Ολυμπιονικών του Πεδουλάκη, του Σιγάλα, του Τσαρτσαρή, του Βασιλόπουλου, αλλά αυτό δεν ήταν το μείζον στο κλειστό του Περιστερίου.
Μείζον ήταν το γεγονός της παρουσίας του τεράστιου Νίκου Γκάλη στην εκδήλωση, ο οποίος όταν εμφανίστηκε “πήρε φωτιά” το γήπεδο!
Ο “Νικ” αποθεώθηκε από μικρούς (που δεν τον πρόλαβαν καν να παίζει) και μεγάλους. Όχι πρωτοφανείς στιγμές για τον κορυφαίο αθλητή όλων των εποχών. Όμως, προκάλεσε… ανατριχίλα! Πιο σημαντικό όλων ήταν ότι η εκδήλωση αφιερώθηκε στην “Ελπίδα“, στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο.
Το “παρών” έδωσε άλλωστε και η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το “παρών” έδωσαν επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, που έκανε και το τζάμπολ του αγώνα των παλαιμάχων, ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και άλλοι.  Πρώτος διαιτητής του αγώνα των Παλαιμάχων ήταν ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής, με συνοδοιπόρους τους τους ΣιδέρηΜουζάκηΠαπαδημητρίου.

Εν τω μεταξύ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη, μαζί με πληθώρα Ολυμπιονικών από διάφορα αθλήματα, συνεπικουρούμενοι από τον ΣΠΑΚΕ, το ΕΚΑ-Basket, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό, τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχαρτουρίδη, τον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο. στα πλαίσια της 1ης δράσης της εκστρατείας "Αγωνισζόμαστε για την ΕΛΠΙΔΑ, στηρίζουμε τη ΖΩΗ", ανακήρυξαν τον Θρύλο του Ελληνικού Μπάσκετ ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ, σε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου