Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο Πάμισος …εκθρόνισε την Κυπαρισσία!!!

ΜΕ ΨΥΧΩΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ 83΄

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ


Στην κορυφή της Α΄ Τοπικής επέστρεψε δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε ο Πάμισος Μεσσήνης, επικρατώντας της Κυπαρισσίας με 1-0 στην Μεσσήνη χάρις στο γκολ του Πατσιώτη στο 83ο λεπτό.
Στις κερκίδες έδωσαν το παρών περισσότεροι από 1000 οπαδοί των δυο ομάδων, που έδωσαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ξεχωριστή πνοή στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Οι «νησιώτες» επέδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και ήταν καλύτεροι (αλλά και πιο ψυχωμένοι) καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατακτώντας δίκαια ένα μεγάλο «τρίποντο».

Από την άλλη ο Α.Ο.Κ. δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο και που βρισκόταν τόσο καιρό στην κορυφή, όντας άνευρος και χωρίς επιθετική διάθεση.
Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και τους φιλοξενούμενους να χτυπούν κυρίως στις αντεπιθέσεις.
Οι σκληρές μονομαχίες και οι έντονες αψιμαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κυριάρχησαν σε όλο το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο Πάμισος κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και στο 47΄ είχε δοκάρι με τον Γ. Τρίψα. Όσο περνούσε η ώρα οι «πράσινοι» έδειχναν να πλησιάζουν πιο κοντά στο γκολ, το οποίο ήρθε στο 83ο λεπτό με τον Πατσιώτη. Με την επίτευξη του τέρματος έγινε το … «έλα να δεις», με τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δυο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι και το γήπεδο να ασφυκτιά από τα καπνογόνα των εκστασιασμένων οπαδών.

Εμφανίστηκε
και ο …ρατσισμός
Η όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η κερκίδα της Μεσσήνης είχε και την άσχημη πλευρά της, καθώς μερίδα οπαδών επέδειξαν ρατσιστική συμπεριφορά προς ποδοσφαιριστές της Κυπαρισσίας.
Αφορμή στάθηκε η …προέλευση κάποιων ποδοσφαιριστών της Τριφυλιακής ομάδας, με τους Στρέπι και Σουπούλι να γίνονται δέκτες άσχημης συμπεριφοράς λόγω της καταγωγής τους.


Το φιλμ του αγώνα
7΄ βολέ Μανδραπήλια εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα
30΄ συρτό σουτ Χ. Τρίψα, άουτ
32΄ δυνατό σουτ του Πατσιώτη από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, ψηλά άουτ η μπάλα
35΄ ο Πατσιώτης κάνει το σουτ από δύσκολη θέση αριστερά, όμως η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
40΄ μακρινό φάουλ του Γαργαρώνη, ο Ανδρέου κάνει άστοχη έξοδο όμως ο Ντιόπ δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά σε κενή εστία
43΄ ο Στρέπι αναγκάζει σε λάθος τον Κωτσάκη από αριστερά και κάνει το πλασέ με τον Ανδρέου να έχει βγει, όμως η μπάλα περνά παράλληλα από το  τέρμα
47΄ μακρινό φάουλ του Δημητρακόπουλου, μετά από σύγχηση στην άμυνα ο Γ. Τρίψας πιάνει ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο 2ο δοκάρι, όμως η μπάλα καταλήγει λίγο κάτω από το «Γ» του αριστερού δοκαριού
69΄ φάουλ του Πατσιώτη, η μπάλα περνά απ’ όλους και ο Ντουγέρογλου αποκρούει, ενώ προλαβαίνει και τον Μιτρόφ πριν πλασάρει εξ’ επαφής
83΄ ο Αντωνίου εκτελεί το μακρινό φάουλ, ο Πατσιώτης από το ύψος του πέναλτι πιάνει ωραία γυριστή κεφαλιά και σκοράρει για το 1-0
● Διαιτησία: Η. Αλεξέας, Κ. Αδαμόπουλος, Σ. Αθανασοπούλου

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Κωτσάκης, Φιλόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γ. Τρίψας, Μωράκης, Χ. Τρίψας, Ηλιόπουλος, Αντωνίου (93΄ Χαρμπίλας), Πατσιώτης (86΄ Μπούνας), Αλεβίζος (78΄ Μανωλόπουλος)

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερόγλου, Γαργαρώνης, Μητρόπουλος (80΄ Δαλαβούρας), Μανδραπήλιας, Στρέπι, Ντιόπ (86΄ Σταματόπουλος), Μιτρόφ, Ανδρουτσής, Παναγόπουλος, Λυδιώτης, Γιαννόπουλος



Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου