Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Στην Εθνική ομάδα και πάλι η Βασιλική Μπάκα!



Με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης θα αγωνιστεί για 8 συνεχόμενη φορά η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Βασιλική – Σταυρούλα Μπάλα στην πολυεθνή συνάντηση Εφήβων (17-18 ετών) – Νεανίδων (15-16 ετών).
Οι αγώνες ξεκινούν σήμερα στο νεοσύστατο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης και θα συμμετάσχουν συνολικά 158 κολυμβητές – τριες από 12 χώρες (Σλοβενία, Κύπρος, Πορτογαλία, Ισραήλ, Τουρκία,
Η τρομερά ταλαντούχα αθλήτρια έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους για φέτος, επιδιώκοντας την επίτευξη των ορίων στα 50 και 100μ. Ελεύθερο, με σκοπό να συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Εφήβων – Νεανίδων που θα γίνουν στην Ουτρέχτη (Ολλανδία) στις 9-13 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τον προπονητή Στάθη Μπακολιά, η κολυμβήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αν και δεν έχει φορμαριστεί για αυτούς τους αγώνες, λόγω των βαλκανικών αγώνων εφήβων – νεανίδων που θα γίνουν στη Λάρισα.
Παρ’ όλα αυτά είναι καθόλα έτοιμη να κολυμπήσει αρκετά γρήγορα, κοντά στα όρια που θα τις εξασφαλίσουν την συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Να σημειωθεί ότι η Μπάκα Βασιλική είναι και η μοναδική κολυμβήτρια από τη Περιφέρεια Πελοποννήσου που συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής στην Αλεξανδρούπολη. Οπωσδήποτε η παρουσία της κολυμβήτριας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας για ακόμα μία φορά στην Εθνική ομάδα δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο στη διοίκηση όσο και στους προπονητές του ομίλου, αφού η συμμετοχή στην εθνική ομάδα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για το Ναυτικό Όμιλο, όσο και για τη πόλη της Καλαμάτας αλλά και για τη Μεσσηνία γενικότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου