Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α΄ Ε.Σ.ΠΕ.Π. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θετικό φινάλε στο Άργος για
τις γυναίκες του Μεσσηνιακού ΓΣ

ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α2 

Ξεπέρασαν και το τελευταίο εμπόδιο που βρέθηκε στο δρόμο τους οι γυναίκες του Μεσσηνιακού Γ.Σ. οι οποίες στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος βόλεϊ του Η΄ Ομίλου της Α΄ Ε.Σ.ΠΕ.Π. που έγινε το Σάββατο στο Άργος κέρδισαν την τοπική ομώνυμη ομάδα με 3-0 σετ.

«Καθαρή» για την νικήτρια ομάδα του ΜΓΣ με την οποία έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού στον Η΄ Όμιλο μετρώντας φέτος σε 14 αναμετρήσεις 13 νίκες και μόλις 1 ήττα, με 39 κερδισμένα σετ και 4 χαμένα (απ’ αυτά τα 6 σετ ήταν άνευ αγώνα)!

Με πλεονέκτημα
έδρας στα play off
Διακαής πόθος των «πρασίνων» είναι η άνοδος τους στην Α2 και η επιστροφή του Μεσσηνιακού μετά από πολλά χρόνια στα εθνικά σαλόνια της πετοσφαίρισης.
Στα θετικά όχι μόνο ο τερματισμός στην κορυφή του Η΄ Ομίλου αλλά και το πλεονέκτημα έδρας που έχει η ομάδα του Μ.Γ.Σ. στα play off. Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Κόρινθος επί της οποίας ο ΜΓΣ έχει πάρει δυο νίκες και προηγείται με 2-0 σετ.
Εφόσον κερδίσει, τότε περιμένει τον νικητή του αγώνα επόμενου αγώνα play off, ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και την ΕΑ Πατρών και με μια νίκη την επόμενη σεζόν ο Μεσσηνιακός ΓΣ θα συναντήσει τον συντοπίτη του Ακρίτα Καλαμάτας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών.
Όπως μάλιστα μετέφερε στις αθλήτριες ο αντιπρόεδρος του Μεσσηνιακού Γιώργος Νταβουτιάν, το ενδιαφέρον του κ. Παπαδόπουλου από το εξωτερικό ήταν μεγάλο για το αποτέλεσμα του αγώνα τους στις οποίες ζήτησε επίσης να μεταφερθούν τα συγχαρητήριά του, η ικανοποίησή του αλλά και η προσδοκία του για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος με την κατάκτηση της ανόδου στην Α2 Κατηγορία! Μέχρι στιγμής πάντως, οι παίκτριες του Μ.Γ.Σ. είναι αληθινές και υλοποίησαν την υπόσχεσή τους απέναντι στον κ. Παπαδόπουλο να βρεθούν στην κορυφή της Α΄ Ε.Σ.ΠΕ.Π.!

● Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Μπούκουρας
Σημειωτής: Λιγδά.
Τα σετ (25-17, 26-24, 25-13)
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. (Σουρή): Νίκα, Φωτεινάκη, Εξηνταβελόνη, Νταγιοπούλου, Σιρίνινα, Δόλγυρα, Καλιδώνη, Μπούνα (λ), Καρολεμέα, Γεωργουλάκου και Αντωνοπούλου.


Σ.Τρ.


Φωτογραφίες: Χρήστος Νικ. Ζερίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου