Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ «ΣΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ

Χωρίς τρεις βασικούς αμυντικούς ο Μεσσηνιακός!



Χωρίς τέσσερα βασικά στελέχη θα αντιμετωπίσει αύριο ο Μεσσηνιακός στην έδρα του τον ΠΦΟ Πανόπουλου/Αστέρα Αμαλιάδας, για την 26η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.
Τρεις από τους τέσσερις βασικούς παίκτες της άμυνας, οι Σπύρος Δασκαλάκης (αριστερά), Δήμος Νινιός (δεξιά) και Βαγγέλης Κουρεντζής (κέντρο), μαζί με τον «πλεϊμέικερ» Αλέξη Ταχματζίδη δεν θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Τσάκωνα, ο οποίος καλείται να βρει τους άξιους αντικαταστάτες του. Δεν αποκλείεται να δούμε αριστερά τον Βασίλη Κουρέα (ή τον Γιάννη Πετρόγιαννη) και δεξιά τον Βαγγέλη Τσουκάλη, ενώ το δίδυμο στα στόπερ – Άγγελος Μπαστακός και Θωμάς Μπιμπίρης – δύσκολα θα αλλάξει, όπως και στο κέντρο με τους Κώστα Αργυρόπουλο και Βασίλη Μπεγέτη.
Σταύρος Τσουλάκος, Γιάννης Χελάς και Μαουρίσιο Βιτάλι θα είναι εκτός απροόπτου η επιθετική τριάδα των «πρασίνων», ενώ κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Όσον αφορά στην θέση του επιθετικού χαφ, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται…!
Από κει και πέρα, ο Μεσσηνιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ματς, ενώ προχθές έπαιξε και δίτερμα με το Διαβολίτσι με σκοπό να κρατηθούν σε εγρήγορση οι παίκτες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Καρδιοχτύπησαν
οι «πράσινοι»!
Ένα ασυνήθιστο γεγονός παρατήρησαν οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού την Τετάρτη και …καρδιοχτύπησαν! Αφορμή ήταν ο ορισμός του 3ου διαιτητή Γιώργου Παπανδριόπουλου και το γεγονός πως η ΕΠΟ έκανε λάθος και αντί για Σύνδεσμου Πειραιά έγραψε Πιερίας.

Κάτι που προφανώς πρόκειται για αναγραμματισμό! Αν όντως ίσχυε κάτι τέτοιο, οι «πράσινοι» θα έπρεπε να βάλουν το χέρι …βαθιά στην τσέπη για την διαιτησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου