Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Υπεγράφη 20ετες χρησιδάνειο για το γήπεδο Πλατέος

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΕΛΠΙΔΑ ΆΡΙΟΣ»


Συμβάσεις χρησιδανείων, με τα οποία ο Ατρόμητος Πλατέος παραχωρεί στο Δήμο τη χρήση του γηπέδου του, όπου ο Δήμος θα προβεί σε ριζική αναβάθμιση, ενώ ο Δήμος παραχωρεί χώρους για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Ελπίδα Άριος».
Η υπογραφή των έργων έγινε από το δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα και των νομικών εκπρόσωπων φορέων από το Πλατύ και τον Άρι.

Αναβάθμιση του γηπέδου
του Ατρόμητου Πλατέος
Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Ατρόμητος Πλατέος» παραχωρεί χωρίς αντάλλαγμα τη χρήση του γηπέδου ιδιοκτησίας του στο Δήμο Καλαμάτας. Το γήπεδο είναι επιφανείας 7.773 τετρ. μέτρων, διαθέτει δύο οικίσκους που χρησιμοποιούνται ως αποδυτήρια και βρίσκεται στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στο Πλατύ. Η διάρκεια της συμβάσεως ανέρχεται σε 20 χρόνια και προϋπόθεση για την υλοποίησή της αποτελεί η τοποθέτηση από το Δήμο πλαστικού τάπητα στον αγωνιστικό χώρο, αφού εκτελεσθούν οι αναγκαίες για την προεργασία παρεμβάσεις. Το γήπεδο θα χρησιμοποιείται για τις αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου και των συλλόγων που δραστηριοποιούνται εντός των διοικητικών του ορίων.

Χώροι για άθληση και
αναγνωστήριο στην «Ελπίδα Άριος»
Την κύρια αίθουσα των εγκαταστάσεων του πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού Άριος, εμβαδού 300 τετρ. μέτρων περίπου, παραχωρεί ο Δήμος Καλαμάτας στον Αθλητικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Ελπίδα Άριος» για 3 έτη ή μέχρι την έναρξη υλοποίησης του έργου μετατροπής του κτηρίου σε εκθετήριο μέσω του προγράμματος LEADER, καθώς και την κύρια αίθουσα εμβαδού 20 τετρ. μέτρων του ορόφου του Δημοτικού Καταστήματος Άριος, επίσης για 3 έτη.

Η παραχώρηση γίνεται άνευ ανταλλάγματος και ο χώρος των 300 τ.μ. θα χρησιμοποιηθεί για την άθληση της ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου, ενώ η αίθουσα 20 τ.μ. μαζί με τον υπάρχοντα γραφειακό εξοπλισμό θα χρησιμεύσει ως αναγνωστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου