Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

«Κομπλέ» για το «3 στα 3» εντός έδρας ο Πάμισος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΟΥΙΛΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΚΗΣ


Χωρίς απουσίες θα υποδεχθεί σήμερα στην έδρα του τον Ερμή Κιβερίου ο Πάμισος Μεσσήνης, για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ.
Οι Γιούλι Αντωνίου και Γιάννης Κωτσάκης εξέτισαν τις ποινές από τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν στο ματς με την Σπάρτη και θα ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα τους στο τελευταίο εντός έδρας ματς της χρονιάς.
Μια έδρα η οποία παραμένει αλώβητη, καθώς ο Πάμισος φέτος δεν έχει γνωρίσει καμία ήττα στο Δημ. Στάδιο σε Α΄ τοπική και μπαράζ, έχοντας σύνολο 13 νίκες και 4 ισοπαλίες! Μάλιστα, οι «νησιώτες» μετρούν 5 συνεχή «τρίποντα» από την 22η αγωνιστική και το 0-0 με το Δώριο.
Το παιχνίδι με τον Ερμή Κιβερίου στον πρώτο γύρο (2-2) αποτελεί την μοναδική απώλεια του Παμίσου στον 13ο όμιλο, καθώς έκτοτε μέτρησε δυο συνεχόμενες νίκες στην Μεσσήνη με Α.Ε. Σπάρτης και Πανθυρεατικό.
Από την άλλη η ομάδα της Αργολίδας έχει έως τώρα τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται στην 3η θέση! Αυτό την καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς σίγουρα θα ψάξει την νίκη για να μπει «σφήνα» στην διεκδίκηση του τίτλου!
Χθες η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και το μόνο σίγουρο είναι πως στα αποδυτήρια επικρατεί τρομερή ψυχολογία!
Όπως γράψαμε και χθες, ρέφερι του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Ανδρονικίδης με βοηθούς τους Γιώργο ΣΓάντζο και Αργύρη Κουρομιχελάκη, άπαντες του Σ.Δ.Π. Πειραιώς.
Παρατηρητής θα είναι ο Σωτήρης Τηλιγάδας του Σ.Δ.Π. Αχαΐας.

Στο Άστρος η Α.Ε. Σπάρτης
Στον άλλο αγώνα ο Πανθυρεατικός που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (έχει ένα «Χ» με το Κιβέρι) υποδέχεται την Α.Ε. Σπάρτης, από την οποία είχε ηττηθεί με 3-0 στην πρεμιέρα.
Οι Αρκάδες θα παλέψουν το παιχνίδι, αν και είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Τα πράγματα στην Α.Ε. Σπάρτης μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Πάμισο και Κιβέρι είναι ρευστά και υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος που «πλήρωσε τα σπασμένα» είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής, ο οποίος είναι πλέον βοηθός του Κώστα Γραμματικάκη.


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου