Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Αιφνίδια παραίτηση του Κώστα Γυφτέα!



Παραιτήθηκε ο επί σειρά ετών ταμίας της «Μαύρης Θύελλας», Κώστας Γυφτέας από το Δ.Σ. της ομάδας.
Η είδηση αυτή έρχεται να «βυθίσει» ακόμα περισσότερο την κατάσταση στην καλαματιανή ομάδα, μετά την άσχημη φετινή σεζόν.
Από κει και πέρα, η δεύτερη θέση παραμένει ορατός στόχος για τους «μαυροθυελλίτες» καθώς παρά το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από τον Παναργειακό, στην ισοβαθμία υπερτερεί λόγω αποτελεσμάτων (1-4 στο Άργος έναντι 0-1 στο Δημ. Στάδιο).
Την Κυριακή ο Μίλτος Γκόφας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκο Λιόλιο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά.

Δυο Κυριακές
δίχως γκολ!
Σίγουρα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση το σύνολο του Μίλτου Γκόφα, μετρώντας δυο συνεχόμενες ήττες για πρώτη φορά μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Παράλληλα, δεν έχει σκοράρει σε δυο συνεχόμενα ματς, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά φέτος!
Στο ματς του πρώτου γύρου (12η αγωνιστική) η «Καλαμάτα» είχε ηττηθεί από την Μανωλάδα με 2-1 και ταυτόχρονα σταμάτησε το σερί των 6 νικηφόρων αποτελεσμάτων της, μετά το 1-1 της 5ης αγωνιστικής με τον Μεσσηνιακό! Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε και την σύμπτωση πως η Δόξα είναι 6 αγωνιστικές αήττητη, μετρώντας 5 νίκες και 1 ισοπαλία την περασμένη Κυριακή με τον ΠΑΟ Βάρδας…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου