Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ»

Αποτίμηση της σεζόν κάνει η Ανδρούσα!


Έναν μίνι απολογισμό έκανε μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο Facebook η Ανδρούσα, για την άκρως επιτυχημένη χρονιά που είχε στην Α΄ τοπική κατηγορία την φετινή σεζόν.
Αν και νεοφώτιστη, η ομάδα του Κώστα Καλογερόπουλου τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας και συγκέντρωσε 38 βαθμούς, σιωπώντας ταυτόχρονα τους «ψιθύρους» που την είχαν φαβορί για υποβιβασμό στην αρχή της σεζόν.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα στην γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής: «Ένα ταξίδι έφτασε χθες (σ.σ. την Κυριακή) στο τέλος του! Μια διαδρομή, με ανηφόρες, με δυσκολίες αλλά κυρίως γεμάτη με όμορφες στιγμές και έντονα συναισθήματα.
Μια ομάδα που πριν 4 χρονιά ήταν στο Γ΄ τοπικό, έφτασε να παίζει στην Α΄ κατηγορία και το σπουδαιότερο, να παραμένει εκεί και την επομένη σεζόν με άνεση.
Μια σεζόν με πολλές εκδρομές σε όλη τη Μεσσηνία, με εκατοντάδες πιστού κόσμου να μας ακολουθεί σε κάθε γήπεδο και να κάνει τους αντίπαλους να παραμιλούν.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εκστρατεία στο Δώριο, στην Κυπαρίσσια, στους Γαργαλιάνους. Την κατάληψη του «Γ. Λουκαρέας» με την Ομόνοια, της Σπερχογείας ή του στρατοπέδου με τον Απόλλωνα και το Φαραί.
Αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι υπήρχαν στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Όπως η πρώτη μας νίκη με την Ομόνοια στο τελευταίο λεπτό στο γήπεδο μας, η επεισοδιακή νίκη επί του Εθνικού Μελιγαλά, η ανέλπιστη νίκη στη Μεθώνη. Ακόμα και ήττες όπως στους Γαργαλιάνους, στην Κυπαρίσσια, ακόμα και η βαριά ήττα στο Δώριο, μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια της παραμονής.
Τέλος για φέτος λοιπόν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν από κάθε πόστο για αυτή την καταπληκτική χρονιά: Τον προπονητή μας Κώστα Καλογερόπουλο με την ομάδα του, τον Σπύρο Δημητρακόπουλο και τον Αποστόλη Παναγόπουλο
Όλους τους ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως προσφοράς, οι όποιοι με προσωπικές θυσίες και κυρίως αφιλοκερδώς, έδωσαν την ψυχή τους στην ομάδα μας. Τους χορηγούς μας σε αθλητικό υλικό αλλά και οικονομικά, που μας βοήθησαν να βγάλουμε αυτή την δύσκολη χρονιά.
Αλλά και τον απλό κόσμο που στήριξε όπως μπορούσε ο καθένας την προσπάθεια αυτή. Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να είμαστε όλοι μαζί την επομένη χρονιά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου