Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Πλατανιάς επόμενος σταθμός του Μεσσήνιου Γιάννη Χριστόπουλου

ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ



Με τον Πλατανιά Χανίων φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία ο Μεσσήνιος προπονητής, Γιάννης Χριστόπουλος.
Ο 41χρονος τεχνικός τα έχει βρει όλα με την διοίκηση και το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.
Από την αρχή ο Χριστόπουλος ήταν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κρήτη υπήρχε ταύτιση απόψεων.
Η συμφωνία των δυο πλευρών είναι ενός έτους και στο τέλος της επόμενης σεζόν οι δυο πλευρές θα καθίσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι. Οι Κρητικοί πάντως έχουν σκοπό να επενδύσουν πάνω στον νεαρό τεχνικό, θέλοντας να χτίσουν μία ομάδα με μέλλον.
Τον Χριστόπουλο στον Πλατανιά θα ακολουθήσουν οι στενοί του συνεργάτες Θωμαίδης, Παγανιάς και Παπαδάκης με τους οποίους δούλεψε τόσο στον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και στην Ταβρίγια.
Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα μέσα στην διάρκεια της ημέρας ενώ ήδη έχει σηκώσει μανίκια για να ρυθμιστούν ένα σωρό θέματα. Από την στελέχωση του ρόστερ μέχρι την προετοιμασία.
Σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είναι λογικό πως θα υπάρξει στροφή και προς την ελληνική αγορά και δη τους ταλαντούχους και νεαρούς ποδοσφαιριστές με τους οποίος αρέσκεται να δουλεύει ο Γιάννης Χριστόπουλος.
Περισσότερα όμως θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες και αφού μπουν όλα τα θέματα σε μια σειρά.


Πηγή: www.sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου