Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

«ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ» ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ

«Double» στις μεταγραφές με τον
Φώτη Μπαλόπουλο η Ανδρούσα!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΖΑΚΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ, ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ


Μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία σημείωσε εχθές ο Α.Σ. Ανδρούσας, συμφωνώντας με τον νεαρό στόπερ Φώτη Μπαλόπουλο.
Πρόκειται για την 2η προσθήκη της ομάδας μετά τον Γιάννη Ζάκκα και με δεδομένο πως έχουν ήδη ανανεώσει 8 ποδοσφαιριστές, το ρόστερ απαρτίζεται από 10 «σίγουρους» ενόψει της νέας σεζόν.
Μοναδική απώλεια μέχρι στιγμής για την Ανδρούσα ήταν ο Χάρης Μουλαβασίλης και υπενθυμίζουμε πως έχουν ανανεώσει οι Βασίλης Κρεμύδας, Τάκης Φαράντος, Κώστας Κοσμάς, Μιχάλης Καντζιλιέρης, Γιώργος Σιώτος, Γιώργος Κολυβάρης, Γιώργος Κάλλας και Μπάμπης Θεοδοσόπουλος.
Όχι και άσχημα αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως ακόμα δεν έχει μπει Ιούλιος και η ομάδα της Οιχαλίας έχει αρχίσει σιγά σιγά να συμπληρώνει τα κενά στις θέσεις που «πονάει».
Επίσης, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος το Δ.Σ. βρίσκεται σε συζητήσεις με τερματοφύλακες, έτσι ώστε να συμπληρωθεί η «τριάδα» των πορτιέρο μαζί με τους Κώστα Κοσμά – Γιώργο Σιώτο.

Το ιστορικό
του Μπαλόπουλου
Ο Φώτης Μπαλόπουλος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στην Σπερχογεία, κατά την οποία δεν έχασε ούτε ματς (!), ενώ το «κοντέρ» του έγραψε 2680 λεπτά συμμετοχής! Μόνο στο ματς με τον Τέλο Άγρα (28η αγωνιστική) βγήκε ως αλλαγή. Συνολικά, ο 23χρονος αμυντικός είχε την 3η καλύτερη επίδοση στην Α΄ τοπική σε λεπτά συμμετοχής, ενώ πέτυχε και δυο τέρματα.
Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία του στα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς μετά τον Πανευαϊκό στην Β΄ τοπική αγωνίστηκε τρεις σεζόν στο Διαβολίτσι (δυο στην Β΄, μια στην Α΄) και ακολούθησε η Σπερχογεία. Κοινός παρονομαστής όλων των παραπάνω είναι πως σε καμία από αυτές τις χρονιές δεν έπεσε κάτω από τα 2000΄ συμμετοχής!

«Είναι όλοι
μια παρέα»
«Ο κύριος λόγος που με "τράβηξε" να υπογράψω στην ομάδα ήταν ο τρόπος και η θέληση όλων των ατόμων της διοίκησης να συνεργαστούμε» ήταν η εξήγηση του νεαρού στόπερ για το τι τον ώθησε να υπογράψει στην Ανδρούσα. Ακολούθως, ο Φώτης Μπαλόπουλος αναφέρθηκε στον σύλλογο που υπέγραψε χθες χαρακτηρίζοντάς τον ως «μια παρέα». Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής: «Είναι μια ομάδα, όπως είδαμε και την περσινή χρονιά, χαμηλών τόνων με φοβερή έδρα και στηρίζεται στα δικά της παιδιά. Είναι όλοι μια παρέα. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να βάλω το δικό μου "λιθαράκι" στην προσπάθεια της ομάδας και να βοηθήσω στην πραγματοποίηση των στόχων της.»

Πως κύλησε η χρονιά
στην Σπερχογεία
Ακολούθως, ο ταλαντούχος αμυντικός μίλησε για την δύσκολη και μεταβατική χρονιά που πέρασε ο Α.Ο. Σπερχογείας στην Α΄ τοπική, όπου κατέκτησε την 12η θέση της βαθμολογίας. «Η χρονιά που πέρασε για την Σπερχογεία ήταν η πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων για τον σύλλογο, γιατί έγιναν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας και επίσης ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων... Εν τέλει ο στόχος επετεύχθη και δεν ήταν άλλος πάρα μόνο η παραμονή.»
Επιπροσθέτως, ο Μπαλόπουλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον σύλλογο που αγωνίστηκε πέρσι: «Κατά την προσωπική μου άποψη, η ομάδα της Σπερχογείας είναι ένα από τα καλύτερα σωματεία της Μεσσηνίας. Έχει μια διοίκηση που όλοι είναι κύριοι και θέλουν μόνο το καλό της ομάδας χωρίς κανένα όφελος.
Τους εύχομαι από εδώ και πέρα να πραγματοποιηθεί ο κάθε στόχος που έχουν θέσει!».

Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου