Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΟΥΦΟΣ

Κίνηση «ματ» με Καλδή
ο Χανδριναϊκός Π.Σ.!!!



Μια μεταγραφή και μια ανανέωση είναι οι τελευταίες ενέργειες του Χανδριναϊκού Π.Σ., ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 κατηγορία.
Εχθές ο Χανδριναϊκός ανακοίνωσε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της ομάδας έφτασε σε συμφωνία με τον 27χρονο Διονύση Καλδή, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Καλλιθέας.
Ο Καλδής διαθέτει πολλές παραστάσεις με τον Τσικλητήρα Πύλου, όπου αγωνιζόταν τόσο στην Β΄ όσο και στην Α΄ τοπική τα προηγούμενα χρόνια και με την εμπειρία του θα προσδώσει μεγάλη σιγουριά στον χώρο του κέντρου.
Τόσο η διοίκηση, όσο και το τεχνικό τιμ του Χανδριναϊκού έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς φαίνεται να ποντάρουν πολλά στον Καλδή και τις ικανότητες του.


Ανανέωσε
ο Κουφός
Η ομάδα του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη ήρθε σε συμφωνία πριν από λίγα 24ωρα με τον 26χρονο μεσοαμυντικό, Γιώργο Κουφό για επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για έναν ακόμα χρόνο. Πρόκειται για την 2η κατά σειρά ανανέωση, μετά από αυτή του Θανάση Φωτόπουλου.
Ο Κουφός προέρχεται από μια «γεμάτη» χρονιά με τα χρώματα του Χανδριναϊκού, κατά την οποία το «κοντέρ» του κατέγραψε 2337΄ λεπτά συμμετοχής, 22 λιγότερα από τον Kosta Koti.
Επίσης, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σκόραρε και 4 τέρματα, δείγμα της επιθετικογενούς ιδιότητας του παρά το γεγονός πως αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Σίγουρα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, καθώς ο Κουφός κατέχει πολλές παραστάσεις από την Α΄ τοπική με τον Τσικλητήρα Πύλου και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις την ερχόμενη σεζόν στην άκρως απαιτητική Α1.
Ο σύλλογος του Δήμου Πύλου – Νέστορος στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων για την ανανέωση του Κουφού: «Χαρακτηριστικό της σύμπνοιας και του κλίματος της συνάντησης είναι ότι η συμφωνία επετεύχθη σε μία σύντομης διάρκειας συνομιλία όπου και οι δύο πλευρές θέλησαν να τελειώσει το θέμα χωρίς δεύτερη σκέψη ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη παρουσία του ταλαντούχου μέσου στην ομάδα μας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου