Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Στην Αρκαδία τελειώνει η σεζόν για τον Πάμισο…

«ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ» ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ, ΓΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ


Μια φοβερή σεζόν με πολλές καλές και άσχημες στιγμές τελειώνει σήμερα για τον Πάμισο Μεσσήνης, ο οποίος θα κοντραριστεί με τον Πανθυρεατικό για την 6η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Πρωταθλητριών ΕΠΣ.
Τόσο οι «νησιώτες», όσο και οι Αρκάδες είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς ο τίτλος του 13ου ομίλου θα κριθεί στο έτερο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στον Ερμή Κιβερίου και την Α.Ε. Σπάρτης.
Το όνειρο της ανόδου «γκρεμίστηκε» για τον Πάμισο στην επεισοδιακή ήττα με 4-0 από την Α.Ε. Σπάρτης. Μια ήττα που αναμένεται να απασχολήσει την ποδοσφαιρική κοινότητα για αρκετό καιρό ακόμα, λόγω των όσων διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη της!
Παρ’ όλα αυτά, η επόμενη μέρα στην Α΄ τοπική έχει ήδη ξημερώσει για τον Πάμισο και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για το σύνολο των Σπύρου Τσίκινη και Νίκου Γεωργακλή να φύγει από το μίνι πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι.
Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα και λογικά θα επιχειρήσουν ακριβώς το ίδιο με την ομάδα της Μεσσήνης.

Ο τίτλος κρίνεται
στο Κιβέρι!
Στο ΔΑΚ Άργους αντί για το Δημοτικό Στάδιο Λέρνας θα διεξαχθεί ο «τελικός» του 13ου ομίλου, ανάμεσα στον αήττητο Ερμή Κιβερίου και την Α.Ε. Σπάρτης.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τεράστια προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι, αν κρίνουμε από την κίνηση της διοίκησης των Λάκωνων να ναυλώσουν λεωφορεία για την μετακίνηση των οπαδών της!
Τα πράγματα έχουν ως εξής: Η Σπάρτη με νίκη ή ισοπαλία κατακτά την 1η θέση, καθώς βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τον Ερμή! Σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα του Κιβερίου που έχει ηττηθεί μόλις μια φορά φέτος (στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών από τον Πανερυθραϊκό) θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική.
Ο Ερμής έως τώρα έχει επιδείξει πολύ περισσότερη σταθερότητα στον όμιλο, κάτι που αποδεικνύει το γεγονός πως δεν έχει ηττηθεί και είναι η μοναδική ομάδα που ο Πάμισος δεν έχει νικήσει!
Εντός έδρας έχει μια νίκη και μια ισοπαλία (με τους νησιώτες), ενώ από την άλλη η Α.Ε. Σπάρτης εκτός έδρας έχει μια νίκη και μια ήττα (πάλι από τους νησιώτες).
Το αυριανό πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων έχουν ως εξής:
Τετάρτη 4 Ιουνίου, ώρα 17:00:
● ΔΑΚ Άργους: Ερμής Κιβερίου – Α.Ε. Σπάρτης (Σφακιανάκης Ιωσήφ, Ντάλλας Παναγιώτης, Νικολάδος Σπυρίδων Σ.Δ.Π. Αθηνών)
● Δημ. Στ. Άστρους: Πανθυρεατικός – Πάμισος Μεσσήνης (Λαμπαδαρίου Ελένη, Γκολές Παναγιώτης, Τίκας Νικόλαος Σ.Δ.Π. Πειραιά)

Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου