Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ποιοτικότερο ρόστερ και υψηλοί στόχοι!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΙΚΗ Ο ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

● ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΔΗΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Α΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ● ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ»


Ποιοτικότερο ρόστερ και υψηλοί στόχοι είναι η εικόνα που παρουσιάζει ήδη ο ΑΟ Διαβολιτσίου.
Ομάδα που χρόνο με το χρόνο απέσπασε όχι μόνο την προσοχή των «συμπαικτών» της στα μεσσηνιακά πρωταθλήματα αλλά και τον σεβασμό τους ως ένας ικανός και αξιόλογος αντίπαλος!
Παρότι το νέο πρωτάθλημα φαντάζει δύσκολο στο Διαβολίτσι ένα πράγμα έχουν συμφωνήσει από κοινού… να το τολμήσουν!
«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, αλλά όσο μπορούμε και όσο μας παίρνει, θα το τολμήσουμε!» ξεκαθαρίζει ο Σωτήρης Δημάκης και συνεχίζει «Πιστεύω ότι φέτος το ρόστερ είναι ποιοτικό. Ήρθαν παιδιά με εμπειρία και αυτό ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας!»


Παπατζίκη και τέλος;
Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου προέβη στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Παπατζίκη: «Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παπατζίκη Παναγιώτη για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015».
Μια μεταγραφή που ενδεχομένως να ‘ναι τελευταία, με το ρόστερ να φτάνει πλέον τους 22 ποδοσφαιριστές: «Λίγο πολύ το ρόστερ έχει κλείσει! Εάν κριθεί αναγκαίο υπάρχει περιθώριο για μια ακόμη μεταγραφή ουσίας!» δήλωσε στη «Φ» ο κόουτς του συλλόγου, Σωτήρης Δημάκης, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως δεν αποτελεί προς ώρας προτεραιότητα, δεδομένου του ποιοτικότερου φέτος ρόστερ που πληροί τις προδιαγραφές για την επίτευξη του υψηλότερου στόχου που έχει τεθεί για τη νέα σεζόν. Αν και δεν το ψάχνει, ωστόσο η διοίκηση του ΑΟΔ δεν θα πει «όχι» εάν μέχρι τον Αύγουστο βρεθεί στο δρόμο της κάποιος παίκτης άξιος απόκτησης!
«Το ρόστερ έχει καλυφθεί. Αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και εν συγκρίσει με την περσινή χρονιά μπορεί να είναι μικρότερο (κατά 4 παίκτες), αλλά συμφωνήσαμε με τη διοίκηση και λόγω του οικονομικού αλλά και για λόγους ουσίας, να το κρατήσουμε σε αυτό το νούμερο», βεβαιώνει ο κ. Δημάκης. Άλλωστε στις επιδιώξεις του συλλόγου είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή και τι καλύτερος τρόπος από την προώθηση και χρησιμοποίηση των νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες!
Όσο για την προετοιμασία και ανεξάρτητα με την έναρξη των πρωταθλημάτων της νέας χρονιάς, στο Διαβολίτσι προσανατολίζονται να αρχίσουν το τρέξιμο γύρω στα τέλη του πρώτου 10ημέρου Αυγούστου.


Επιτυχημένο το Τουρνουά
στη μνήμη του Καπετάν Βασίλη
Ως φόρο τιμής στον Καπετάν Βασίλη Κωνσταντόπουλο, τον άνθρωπο που οραματίστηκε τον αθλητισμό για όλους στο Διαβολίτσι και την ευρύτερη περιοχή και χάρη στον οποίο υπάρχει το γήπεδο του Διαβολιτσίου, έγινε και φέτος το παιδικό, δεύτερο, Τουρνουά από τον σύλλογο του ΑΟΔ.

Ένα τουρνουά που στόχο έχει να δώσει κίνητρο στα παιδιά να πλησιάσουν τον Αθλητικό Όμιλο Διαβολιτσίου και τον αθλητισμό γενικότερο, αλλά και κόσμος από άλλες περιοχές.
Για 2η χρονιά στο τουρνουά συμμετείχε ο Άρης Πετρούπολης από την Αθήνα και οι Ακαδημίες: Πάμισου Μεσσήνης 1929, Εθνικού Μελιγαλά, Αίαντα και Δαναού Καλαμάτας. Ενώ, του χρόνου ο άνθρωποι του ΑΟΔ θα επιδιώξουν την παρουσία μιας ακαδημίας από Σούπερ λίγκα!

Φετινός κυπελλούχος αναδείχθηκε ο Αίαντας Καλαμάτας που κέρδισε στον τελικό τον Άρη Πετρούπολης με 2-0.
Οι διοργανωτές έδωσαν συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές του Αίαντα και τον προπονητή του Τάκη Σακελλαρόπουλο, αλλά και στα παιδιά όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά που δεν έγινε για να αναδειχθεί ένας νικητής, αλλά να το χαρούν και να διασκεδάσουν όλοι!

Όσο για το οργανωτικό κομμάτι, το φετινό τουρνουά ήταν καλύτερο από το περσινό, στο οποίο μετείχαν 4 ομάδες, ενώ φέτος οι ομάδες ήταν 6 και ο κόσμος που το παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Στο τέλος της ποδοσφαιρικής αυτής γιορτής, ο ΑΟΔ κέρασε όλους μικρούς αθλητές γλυκίσματα και αναψυκτικά.

Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου