Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ.

Στέλιος Ηλιόπουλος ...η 4η ανανέωση!



Μια ακόμα ανανέωση ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε πριν από λίγα 24ωρα ο Χανδριναϊκός Π.Σ.
Ο Στέλιος Ηλιόπουλος αποτελεί τον τρίτο κατά σειρά παίκτη της ομάδας που δεν θα αλλάξει φανέλα την ερχόμενη σεζόν, μετά τους Θανάση Φωτόπουλο και Γιώργο Κουφό, αλλά και την μεταγραφή του Διονύση Καλδή.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και της επίθεσης και τη σεζόν που μας πέρασε ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Β΄ τοπική κατηγορία.
Σκόραρε 7 τέρματα (3ος) και «έγραψε» 2203 λεπτά συμμετοχής (4ος), αριθμοί που παρουσιάζουν απόλυτα την προσφορά του στον Χανδριναϊκό.
Η ομάδα του Χανδρινού την επόμενη σεζόν θα λάβει μέρος στην νεοσύστατη Α1 κατηγορία και στοχεύει στο να διατηρήσει τον βασικό κορμό που την βοήθησε να φτάσει μέχρι και την 2η θέση του Β΄ ομίλου στην 2η τοπική κατηγορία την σεζόν που μας πέρασε.

Το Δ.Σ. του Χανδριναϊκού εξέδωσε μεταξύ άλλων και λεπτομέρειες της συμφωνίας των δυο πλευρών: «Η εξαρχής θέληση και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας βοήθησε τις διαπραγματεύσεις και η ομάδα μας διατήρησε ένα πολύτιμο γρανάζι στη μηχανή της. Έτσι ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά προχωρά με σταθερά και σίγουρα βήματα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου