Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Με τεραστία επιτυχία οι ετήσιες εξετάσεις ζωνών

 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιτυχία πραγματοποιήθηκαν προ ημερών στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Αδαμόπουλος» στην Κυπαρισσία,
παρουσία πλήθος γονέων και φίλων του αθλήματος, οι ετήσιες εξετάσεις του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας.
Μεγάλο αγωνιστικό παρόν από τους νέους αθλητές στις εξετάσεις, όπου εκτός από τις καθιερωμένες διαδικασίες έγινε παράλληλα επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας.
Τις εξετάσεις παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, αθλητές από τον Σύλλογο Άρης Τρίπολης με τον προπονητή τους Γ. Σιάμπο, ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από την παρουσία και την τεχνική κατάρτιση των αθλητών. Ακόμη, ο προπονητής μάστερ Παναγιώτης Δικαίος, μίλησε για την αφοσίωση των αθλητών και το υψηλό επίπεδο που διατηρεί η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

Αλεξόπουλος: «Επιτυχείς
οι ετήσιες εξετάσεις»
Μετά το πέρας των εξετάσεων μετά ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές με το τιμητικό δίπλωμα ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπαρισσίας και πρωταθλητής Ελλάδας (1996-1997) με διάκριση στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων το 2004, Παναγιώτης Αλεξόπουλος εξήρε το έργο του προπονητή Παναγιώτη Δικαίου, εκτιμώντας πως είναι σημαντικό ότι νέα παιδιά συνεχίζουν το έργο του σωματείου με τον προπονητή να βοηθά τα παιδιά να διαμορφώσουν προσωπικότητα, σε όλα τα επίπεδα, ενώ εξήγησε ότι οι ετήσιες εξετάσεις ήταν επιτυχείς για τους αθλητές που ανεβαίνουν επίπεδο.
Παράλληλα ο κ. Αλεξόπουλος δήλωσε πως θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις του τις προσπάθειες του συλλόγου, ενώ υπογράμμισε ότι θα προσφέρει την βοήθειά του σε τεχνικά θέματα. Βεβαίως, στάθηκε και στο γεγονός πως η μεγάλη δουλειά γίνεται στην αγωνιστική ομάδα, που θα συμμετάσχει σε αρκετά πρωταθλήματα και αποτελεί το μέλλον του συλλόγου. Τέλος ο κ. Αλεξόπουλος φανέρωσε το τρίπτυχο της επιτυχίας: η καθοδήγηση του προπονητή, η συλλογική δουλειά, η θέληση των παιδιών, με τους γονείς. Όλα αυτά τα στοιχεία θα μπορέσουν να ενισχύσουν το άθλημα να αναπτυχθεί και να προχωρήσει -με διακρίσεις- στο χώρο του Ταεκβοντό στο άμεσο μέλλον. 

ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου