Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Νέα χρονιά, νέα προσπάθεια!

ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΙΜΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ

ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ, νέα κατηγορία, νέα προσπάθεια! Η Αναγέννηση Παραλίας τη νέα μπασκετική χρονιά θα αγωνίζεται στην Β΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και κατά συνέπεια ο σχεδιασμός αλλάζει και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα!!!

Ξεκινώντας από το προπονητικό κομμάτι τη νέα χρονιά η ομάδα θα έχει πρώτο στον πάγκο τον Τίμο Πρίφτη και στο πλευρό του συνεργάτη τον Αντώνη Κούτρη. Οι δυο τους θα δουλέψουν πάνω στο project «γερές βάσεις», στοχεύοντας στο μέλλον.
Μάλιστα, ο κόουτς Τίμος Πρίφτης σε δηλώσεις του στη «Φ» επισήμανε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θα βασιστούμε σε νέους παίχτες των ακαδημιών μας και με την βοήθεια μερικών έμπειρων μεγάλων παικτών στοχεύουμε στην απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών από τους μικρούς, όσο για την ομάδα θέλουμε να κάνει μια καλή πορεία.» αν και κλείνοντας δεν έκρυψε πως: «…φυσικά σε κάθε παιχνίδι σκοπός είναι η νίκη!»

Προσθήκες και
αποδεσμεύσεις
Στα αγωνιστικά, το σωματείο ανακοίνωσε 24ωρου την απόκτηση των καλαθοσφαιριστών Νικολάου Βασιλόγιαννη, Νικήτα Βραχάτη, Φώτιου Κουμουνδούρου, Παναγιώτη Λαχανά και Παναγιώτη Μαρκάτη, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Καραγιαννίδη, με υποσχετική για 2 χρόνια.
Στον αντίποδα, η Αναγέννηση Παραλίας μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει την αποδέσμευση των ακόλουθων αθλητών: Τριανταφυλλόπουλου Λεωνίδα (πήγε «Καλαμάτα ’80»), Παλαμίδη Παναγιώτη, Μαστοράκη Κωνσταντίνου, Σωτηρόπουλου Σπύρου, Ζαγουρας Βασίλειου, Κόνδρα Νικολάου, Μπουφέα Παναγιώτη, Ελευθεράκου Δημήτριου, Εγγλέζου Ιωάννη, Βούλγαρη Παναγιώτη, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην προσπάθεια που έκανε την περσινή χρονιά η ομάδα και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια!
Μεταγραφικά οι κινήσεις φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί για την ομάδα της Αναγέννησης και μόνο σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι ιδιαίτερο θα κινηθούν για την απόκτησή τους, κάποιος παίχτης δηλαδή που θα μπορεί να ανεβάσει την ομάδα περισσότερο αγωνιστικά.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει εδώ και 3 ημέρες και περιλαμβάνει προπονήσεις με το βάρος να πέφτει στην ατομική τεχνική. Αυτό το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Αύγουστου. Από κει και πέρα θα υπάρξει ένα κενό για ξεκούραση και περί τα τέλη του Αύγουστου θα οι «παραλιώτες» θα ξαναμπούν στο γήπεδο ώστε να ξεκινήσουν και επίσημα την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου