Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Πρόεδρος ξανά… ο Γιώργος Πετρουλάκης!

● ΤΣΙΚΙΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ● ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ


Ηγέτης και στο νέο διοικητικό σχήμα ο Γιώργος Πετρουλάκης που κατόπιν …λαϊκής βούλησης δεν αφήνει ούτε αυτή τη φορά το πόστο του προέδρου!
Ο ίδιος μιλώντας στη «Φ» αναφέρθηκε σε ένα δυνατό νέο Δ.Σ. καλωσόρισε όλους τους νέους και παλιούς συνεργάτες του στην αρχή μιας νέας «κούρσας», ενώ δε δίστασε να σταθεί σε ορισμένα από τα νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. που αναμένεται να α προσφέρουν το μέγιστο δυνατό: «Βγήκε μια δυνατή διοίκηση. Ένα κράμα παλιών και νέων παραγόντων, με κοινό στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου. Σε ποιον να πρωτοαναφερθώ;
Στον Οικονομόπουλο που ξεκινά δυνατά, στον Καραμπέτσο, έναν δυνατό παλαίμαχο; Στον Ξιφιά, επιχειρηματία στην πόλη που θα μας βοηθήσει κι αυτός πολύ; Στις τεράστιες γνώσεις του Ηρακλή Τσίκινη; Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη Θωμόπουλο, που παρά το νεαρό της ηλικίας έχει σπουδαία παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου… Μαζί μας είναι και ο Αλέκος Δημητρόπουλος, ένας ακούραστος εργάτης… Όλοι μαζί συνθέτουν ένα δυνατό Δ.Σ.».
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δόθηκε χθες στη δημοσιότητα πριν από λίγα λεπτά η ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης, μέσω της σελίδας του στο facebook. Πρόεδρος στο νέο ανανεωμένο και «γεμάτο»  Δ.Σ. είναι και πάλι ο Γιώργος Πετρουλάκης.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Πρόεδρος: Πετρουλάκης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Οικονομόπουλος Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας : Τσέρτος Παναγιώτης
Ειδικός Γραμματέας: Γκίκα Έλενα
Α' Ταμίας: Καραμπέτσος Νικήτας
Β' Ταμίας: Φιλόπουλος Παναγιώτης
Α' Γενικός Αρχηγός: Γιαννόπουλος Νικόλαος
Β' Γενικός Αρχηγός: Θωμόπουλος Αριστείδης
Γραφείο Τύπου: Δημητρόπουλος Αλέξανδρος-Τσέρτος Παν.
Εκπρόσωπος Ε.Π.Σ.Μ.: Φιλόπουλος Παναγιώτης
Εκπρόσωπος Ε.Π.Ο. Τσίκινης Ηρακλής
Επίτιμος Πρόεδρος: Δρακόπουλος Νικόλαος
Μέλη: Ξιφιάς Παναγιώτης, Γιαννόπουλος Αντώνης

Τσίκινης και Γεωργακλής
έχουν τον πρώτο λόγο
Ο επανεκλεγέν πρόεδρος αναφέρθηκε και στο κομμάτι το ποδοσφαιρικό και ειδικότερα στην τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, δίνοντας τον πρώτο λόγο στο τεχνικό δίδυμο που ανέδειξε την ομάδα πρωταθλήτρια, αλλά και για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ: «Ήδη από σήμερα (σ.σ. χθες) αρχίζει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Τον πρώτο λόγο για την ομάδα έχουν οι Τσίκινης και Γεωργακλής με τους οποίους θα ξαναμιλήσουμε μες τις ημέρες. Παράλληλα θα ξεκαθαρίσουμε το ρόστερ και θα προβούμε στις αναγκαίες προσθήκες. Θα κουβεντιάσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές και θα δούμε με ποιους θέλουμε και μπορούμε να συνεργαστούμε.»



Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου