Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ» ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έκλεισαν οι μεταγραφές
για τον Πανθουριακό!

● 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΡΔΙΑ
● ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΑΠΑΤΑ ΕΛΕΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ


Με την προσθήκη του ταλαντούχου χαφ του Αστέρα Βαλύρας Νίκου Βασιλόπουλου και του πορτιέρο Στάθη Γιαννακόπουλου από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο Πανθουριακός έχει ουσιαστικά κλείσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό οι διοικούντες του Πανθουριακού θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι μεταγραφές έχουν κλείσει …εκτός απροόπτου, δηλαδή ίσως και να γίνει ακόμα μια μόνον εάν πρόκειται για περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει άμεσα.
Οι «Θουριώτες» έχουν φτάσει αισίως τις 11 προσθήκες – αν συνυπολογίσουμε την επιστροφή του Νίκου Μουλιάτου – εκ των οποίων οι περισσότερες «μυρίζουν» κάτι από …υψηλότερες κατηγορίες!
Άλλωστε, παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως οι Κουρεντζής, Δασκαλάκης, Νιάρχος και Βιδάκης αποτελούν πολυτέλεια για την Α1.
Όλα τα παραπάνω, όπως είναι λογικό, δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις για την ομάδα της Θουρίας, μετά από μια χρονιά όπου ο στόχος της ανόδου στην Α΄ τοπική δεν κατέστη δυνατός ελέω …Ασπροχώματος! Τα πράγματα βέβαια φέτος, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα σε σχέση με πέρσι, καθώς η Α1 είναι σαφώς πιο δύσκολη και ταυτόχρονα απαιτητική κατηγορία σε σχέση με την περσινή Β΄.
Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει, αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει (επίσημα οι Παπατζίκης, Καστριτσέας και Μωράκης) και λογικά θα υπάρξουν και επόμενοι, ενώ στον πάγκο δεν θα κάθεται ο Κώστας Καρλαύτης, αλλά ο Γιώργος Αργυρόπουλος.
Ας δούμε τους νέους ποδοσφαιριστές που θα φορούν τα «κυανόλευκα» του Πανθουριακού την φετινή σεζόν: Σπύρος Δασκαλάκης, Βαγγέλης Κουρεντζής (Μεσσηνιακός), Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Αλέξανδρος Τσώνης (Εθνικός Μελιγαλά), Στάθης Γιαννακόπουλος (Απόλλωνας Καλαμάτας), Νίκος Βασιλόπουλος (Αστέρας Βαλύρας), Δημήτρης Ανδρεάδης (Ολυμπιακός Ανάληψης), Νίκος Βιδάκης (Τσικλητήρας Πύλου), Γιώργος Νιάρχος, Σταμάτης Φέστας (Αρφαρά), Νίκος Μουλιάτος (επέστρεψε).

Καμία συμφωνία
με τον Σαλαπάτα
Οι άνθρωποι του Πανθουριακού διέψευσαν τα σενάρια για συμφωνία με τον πρώην επιθετικό του Παμίσου Μεσσήνης Φίλιππου Σαλαπάτα.
Υπήρξαν ουκ ολίγα δημοσιεύματα για συμφωνία της διοίκησης με τον 29χρονο φορ, ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πηγές η συμφωνία δεν επετεύχθη καθώς ο Σαλαπάτας δεν μπορούσε να αγωνιστεί στον Πανθουριακό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το κεφάλαιο αυτό, όπως και οι μεταγραφές, έχει κλείσει για την ομάδα της Θουρίας.

«Έχουμε ποιοτικούς παίκτες
και τους πιστεύουμε»
«Το ρόστερ έχει ποιοτικούς παίκτες, τα παιδιά έχουν όρεξη όμως όλα θα φανούν στο γήπεδο», ήταν το πρώτο σχόλιο του κόουτς Αργυρόπουλου για την ποιότητα του φετινού ρόστερ της Θουρίας. Ο νεαρός – πλην ταλαντούχος – προπονητής ήταν φανερά συγκρατημένος σε δηλώσεις του στην «Φ», λέγοντας τα εξής: «Με τις μεταγραφές και πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κανείς δεν βγήκε πρωταθλητής…! Έχουμε ποιοτικούς παίκτες που αν αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τότε θα κάνουν την διαφορά. Τους πιστεύουμε και γι’ αυτό τους επιλέξαμε».

Στις 5 Αυγούστου
η «πρώτη» στον Κορδία
Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Αργυρόπουλος, η «πρώτη» της Θουρίας θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Αυγούστου και ώρα 5 μ.μ. στο Αθλ. Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Θα γίνει η παρουσίαση των μεταγραφών και η πρώτη προπόνηση. Μια μέρα νωρίτερα το βράδυ θα γίνει μια άτυπη πρώτη συγκέντρωση των διοικούντων με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές στα γραφεία της ομάδας, όπου θα διαμοιραστεί το αθλητικό υλικό και ενδεχομένως να γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας.

Αλέξανδρος Ντι  Μπενεντέτο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου