Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ

Το 1ο Παπαφλέσσεια Tennis Open
έθεσε γερές βάσεις για το μέλλον!

Ο ΠΑΝ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ OPEN ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ Ο Ι. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ OPEN CONSOLATION


Γερές βάσεις ώστε να γίνει θεσμός έθεσε το 1ο Παπαφλέσσεια Tennis Open που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουνίου, με την διεξαγωγή των τελικών και τις απονομές των επάθλων.
Η αυλαία του 1ου Παπαφλέσσεια Tennis Open που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, έπεσε σε 6 κατηγορίες με 175 αγώνες (συνολικά) σε ένα δεκαήμερο με πλούσιο θέαμα και συναρπαστικές μονομαχίες στα τερέν του Κορδία.
Οι συμμετοχές στην κατηγορία Ανδρών ξεπέρασαν τις προσδοκίες όλων, με αφίξεις απ’ όλα τα μέρη της Πελοποννήσου αλλά και της Αθήνας.
● Οι νικητές όλων των κατηγοριών:

ΑΝΔΡΩΝ OPEN:
Παναγιώτης Καλογερόπουλος, νικητής
Διονύσης Πανταζόπουλος, φιναλίστ
ΑΝΔΡΩΝ OPEN CONSOLATION:
Γιάννης Γιαννακόπουλος, νικητής
ΓΥΝΑΙΚΩΝ MASTER:
Αναστασία Αντωνίου, νικήτρια
Ραφαηλία Μπουρτσουκλή, φιναλίστ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ OPEN:
Ελένη Παντελίδου, νικήτρια
Άννα Ρουσκα, φιναλίστ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ OPEN CONSOLATION
Μαριεύη Γιαννοπουλου, νικήτρια
ΑΝΔΡΩΝ 45+:
Κώστας Αλοίμονος, νικητής
Άγγελος Αμπουαράζ, φιναλίστ
ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ:
Διονύσης Πανταζόπουλος - Νίκος Γαλάνης, νικητές
Παναγιώτης Καλογερόπουλος - Παναγιώτης Σκορδιάς, φιναλίστ
ΔΙΠΛΑ ΜΙΚΤΑ:
Κώστας Κωνστάνταρος - Βάσια Μπίζου, νικητές
Παναγιώτης Καρελάς - Βασιλική Βρυώνη, φιναλίστ
● Οι νικητές όλων των κατηγοριών παρέλαβαν με τα έπαθλα τους και  ένα μπλουζάκι και καπελάκι της Vodafone στα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας. Οι νικητές των κατηγοριών Ανδρών Open και Γυναικών Master κέρδισαν από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Oakley!
Μετά τις απονομές ακολούθησε η κλήρωση των δώρων από τους δωροθέτες, τα οποία ήταν: 2 εμφανίσεις tennis ttk, 1 ανδρικό ρολόι δωρεά του καταστήματος Αφοί Μιχόπουλοι (Αριστομένους 9), 1 δωροεπιταγή αξίας 100,- δωρεά του καταστήματος Moda Prondo (Βασ. Γεωργίου 4), 1 δωροεπιταγή αξίας 100,- της Almasport, 1 δωρεάν ασφάλιση Ι.Χ. από το AXIA Group ασφαλιστικό πρακτορείο Ιωάννη Μουτσούλα, 1 ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τα οπτικά Iris Νάντια Παπαδοπούλου (Αριστοδήμου 65), 1 smartphone Motorola δωρεά του καταστήματος Vodafone Αντ. Οικονόμου (Φραντζή 16), 1 ζευγάρι γυαλιά ηλίου OAKLEY από την Luxottica.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας ευχαριστεί επίσης τον μέγα χορηγό, την εταιρία Ανδριανός - Ποιοτικές Κτιριακές Κατασκευές ΕΞΕ, καθώς επίσης και την Louis Diagnosis, συνεργείο αυτοκινήτων.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας, City fm, Κανάλι 20, Δίαυλος, Messinia Web tv.
Τέλος, ο διευθυντής των αγώνων, Χρήστος Χριστόπουλος,  ευχαρίστησε τους αθλητές για την συμμετοχή τους, τους θεατές για την παρουσία τους και τόνισε πως το 1ο Παπαφλέσσεια Tennis Open έθεσε γερές βάσεις ώστε να γίνει θεσμός για την Καλαμάτα ενώ έδωσε ραντεβού για τον Ιούνιο 2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου