Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΙΣΤΙΚΕΑ

«Ράλλη: Ήρθε η ώρα φύγεις,
αρκετό κακό έκανες στην ομάδα»



Λάβρος κατά του Γιώργου Ράλλη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τέως αντιπρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργος Μπιστικέας που με επιστολή του επιρρίπτει ευθύνες στον απερχόμενο πρόεδρο της ομάδας για το «ναυάγιο» στις συνομιλίες με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και την κατάντια της ομάδας.
Το κείμενο της επιστολής:
«Για μια άλλη φορά στο στόχαστρο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του «Π.Σ.Κ. Καλαμάτας», Γεωργίου Μπιστικέα και πρώην Αντιπροέδρου και Αρχηγού: Κύριε Ράλλη ήρθε η ώρα να φύγετε, αρκετό κακό κάνατε στην ομάδα.
Να σου θυμίσω ότι σπάσατε όλα τα ρεκόρ της Ελλάδος από τις 12 ομάδες ανεβήκανε οι 10 στη Β΄ Εθνική και εσείς την τερματίσατε δωδέκατη, δηλαδή τελευταία και έχεις το θράσος να λες ότι θα συνεχίσεις.
Ειλικρινά, όλη η Καλαμάτα διερωτάται, γιατί δεν έχεις παραιτηθεί;
Μην μου πεις ότι σε δυο χρόνια αγάπησες την «Μαύρη Θύελλα».
Φύγε, άκου την έμπειρη συμβουλή μου, με εσένα δεν έχει μέλλον η ομάδα, όπου το μόνο που άφησες είναι μόνο κάρβουνα.
Άκουσε με και μην το παίζεις Πρόεδρος. Για Νομικός Σύμβουλος καλός θα είσαι. Ότι έχω πει στα δυο χρόνια, έχω βρεθεί αληθινός.
Ο φίλαθλος θέλει πρωταθλητισμό και όχι φούσκες και υποσχέσεις. Πρέπει να ξέρεις κύριε Ράλλη, ότι ο ηγέτης γεννιέται.
Μόνο ο Λυκούργος Γαϊτανάρος ήτανε όλων των εποχών ΗΓΕΤΑΡΟΣ. Τέλος, για να μην χάνουμε χρόνο φύγε το γρηγορότερο, για να δούμε άσπρες μέρες και μην το παίζεις «στου κουφού την πόρτα», και άκου, αν θέλεις να είσαι Πρόεδρος να πεις στον κύριο Παπαδόπουλο να σε πάρει στον Μεσσηνιακό. Εκεί ανήκεις.
Πρόσεξε μην κάνεις το ίδιο λάθος. Πρέπει να φύγεις. Αλλά ας αλλάξουμε θέμα. Θέλω να μου πεις πως έδιωξες τον Τσιμικλή και τον Ρήγα στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και πως έκανες τις μεταγραφές. Για να ξέρει ο φίλαθλος ποιος είναι αυτός ο ξερόλας…
Να πεις στο ξερόλα σου κύριε Ράλλη ότι, γρήγορα θα τον μάθουμε και τότε θα λογοδοτήσει, πρώτον γιατί έφερε παίκτες που δεν παίζουν ούτε στα μαύρα χώματα και δεύτερον γιατί εσείς και ο προπονητής διώξατε τον Τσιμικλή και τον Ρήγα που ήταν παιχταράδες και τόσα άλλα παιδιά.
Μας δώσατε το δικαίωμα με τα φοβερά λάθη που κάνατε. Όσο είσαστε εσείς, η «Καλαμάτα» θα παίζει στα χωριά.
Δεν μπορεί σε δυο χρόνια να έγινες «Μαύρη Θύελλα» και να την αγαπήσεις τόσο πολύ.  Πρέπει να ξέρεις ακόμη ότι, την χειρότερη ιστορία την έγραψες εσύ, να τερματίσεις την ομάδα τελευταία. Έκανες ρεκόρ Γκίνες. Δυο χρόνια ότι έχω πει έχω βγει αληθινός, ο μόνος που πρόσφερε πολλά στην ομάδα επί θητείας μου, ήταν ο Μπάμπης ο Βυθούλκας. Τέτοιους χρειάζεται η ομάδα. Φύγε λοιπόν κύριε Ράλλη.
Κλείνοντας θέλω να σου υπενθυμίσω ότι έφερες την ομάδα πολύ πίσω.
Και αν ήταν άλλος στη θέση σου, με τα τραγικά λάθη που έχεις κάνει, θα είχε εξαφανιστεί. Δεν καταλαβαίνεις λοιπόν, και μόνος σου ότι έχεις κάνει πολύ κακό στην ομάδα. Φύγε λοιπόν να δούμε άσπρες μέρες.
Κύριε παράγοντα θέλω να τακτοποιήσεις το θέμα του Αντώνη σε μια εβδομάδα, ειδάλλως θα βγω στην τηλεόραση και θα σε κάνω διάσημο. Το τηλέφωνο μου το έχει ο Ράλλης!
Να είσαι σίγουρος κύριε Ράλλη ότι, θα έρθει στιγμή που δεν θα σου μιλάει ούτε ένας Καλαματιανός φίλαθλος για το κακό που έχεις κάνει στην ομάδα και τότε θα υποφέρεις, όπως υποφέρουν οι φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα. Πώς θα το κάνουμε, ένας ήταν ο ηγέτης, ο Λυκούργος Γαϊτανάρος, που μαζί με την ταξιαρχία του για να την πάνε στα σαλόνια κουράστηκαν πολύ. Και ήρθες εσύ και τά ’χεις κάνει άστα να πάνε!
Δεν φταις εσύ, ίσως να φταίει αυτός που σε έκανε πρόεδρο. Για μένα είσαι ο πιο «μικρός» πρόεδρος που έχει περάσει από την «Μαύρη Θύελλα». Την βρίσκεις να σε λένε πρόεδρο και η ομάδα ας είναι στο ερασιτεχνικό; Δεν γράφω αλλά, όμως, για μια ακόμη φορά σου λέω να φύγεις να γλυτώσει η ομάδα.
Ένα τελευταίο, τον πρώτο χρόνο πήραμε το πρωτάθλημα με της Καλαμάτας τα παιδιά, τους καλαματιανούς ποδοσφαιριστές.
Αν λοιπόν έμεναν αυτοί τρία χρόνια στην ομάδα είμαι σίγουρος, με τέσσερες προσθήκες, θα κάνανε τη διαφορά. Τώρα θα παίζουμε Β' ΕΘΝΙΚΗ. Αλλά τι λέω εγώ, σε βολεύει, έτσι για να βγαίνεις πρόεδρος, γιατί άμα ανέβει η ομάδα θα στην πάρουν.
Αλλάζουμε σελίδα.
Βγαίνεις τηλεόραση και λες όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει. Ήρθε λοιπόν, συναντηθήκατε τα είπατε και συμφωνήσατε.
Εκ νέου ραντεβού για να τελειώσετε. Ακόμα περιμένει να τον πάρεις τηλέφωνο! Γιατί τον κοροϊδεύεις; Γιατί κρύβεσαι και δεν σηκώνεις το τηλέφωνο που σε παίρνεις Νομίζεις ότι κοροϊδεύεις τον κύριο Κούγια, έτσι πας να κρατηθείς; Γιατί δεν τον παίρνεις τηλέφωνο να τον καλέσεις επίσημα στη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ να μας τα πει και ο ίδιος;
Φοβάσαι μην χάσεις τη θεσούλα σου;
Επειδή μιλάμε κάθε μέρα με τον κύριο Κούγια και μας ενημερώνει, εσείς που κάνατε στο «Θάρρος» την καταψήφιση του κ. Κούγια, νομίζω ότι βιαστήκατε, Ακούσατε, είδατε καμιά δήλωση του κυρίου Κούγια, πως λοιπόν κάνατε τη δήλωση, ποιος σας το είπε;
Έτσι τον συμφέρει. Μάθετε λοιπόν, επίσημα ότι, ο Αλέξης Κούγιας είναι ανοικτός σε όλα! Μην κάνουμε το λάθος που κάναμε με τον κύριο Παπαδόπουλο, και από τότε καταστράφηκε το ποδόσφαιρο.
Φτάνει λοιπόν κ. Ράλλη, φύγε, να ξέρεις αν παραμείνεις εσύ θα έχεις σκληρή κριτική με τα τέσσερα χρόνια που είσαι και θα σε παρακολουθεί το μάτι του θεού. Σου λέω λοιπόν ότι, η ομάδα είναι του λαού και μην προσπαθείς εσύ και κάτι άλλοι, με τσόντες να την κάνετε οικογενειακή και τέλος διάβασα στις εφημερίδες ότι ο κ. ΝΤΑΒΑΡΗΣ θα είναι το κουμάντο του ποδοσφαίρου και θα φέρει πέντε παίκτες στην «Καλαμάτα» και ’συ βρήκες την ευκαιρία να διώξεις όποιον καλαματιανό ποδοσφαιριστή έχει απομείνει.
Ερωτώ: Μήπως ξέρετε γιατί τους διώχνει; Θα το πούμε στη συνέχεια. Και ξέρεις κάτι, μην καφιέσαι, το ξέρουμε ότι θα ξαναβγείς πρόεδρος, αλλά πρόσεξε θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά, διότι δεν θα σε αφήσουμε να κάνεις ότι θέλεις, θα υπάρχει το μεγάλο μάτι. Μέσα στο συμβούλιο. Εγώ και ο Μάκης, έχουμε δικαίωμα να σου κάνουμε κριτική, διότι ο μεν πρώτος έχει φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της «Θύελλας» και ο δεύτερος σαν πρόεδρος των φιλάθλων «Λυκούργος» και εκείνο που βλέπουμε, στα τρία χρόνια τά ’χεις κάνει όλα ΜΠΑΧΑΛΟ.
Αλλάζουμε σελίδα.
Είναι έγκλημα που γέλασες σε όλα τα ραντεβού τον κ. Κούγια, ούτε τηλέφωνο σηκώνεις είχες εξαφανιστεί. Σου λέω λοιπόν ότι, δεν κορόιδεψες τον Αλέξη, στην ομάδα έκανες κακό, διότι ο Κούγιας είναι ένας τζέντλεμαν που αγωνίζεται να εξαφανίσει από το ποδόσφαιρο τα λαμόγια. Ήταν άνθρωπος που χρειαζόταν η «Καλαμάτα» και τα έχει όλα, χρήμα, γνώσεις και πείρα, ήτανε ο ηγέτης, πώς να το κάνουμε! Τα υπόλοιπα δε μας ενδιαφέρουν. Και μας είχε πει "…Μάκη και Γιώργο, κατεβαίνω στην Καλαμάτα να πάρω το πρωτάθλημα μαζί με τους υπέροχους φιλάθλους που έχετε."

ΥΓ.
Ο Μάκης Μουτεβελής ζήτησε την κατάσταση των μελών από τον κ. Ράλλη, ο οποίος απάντησε ότι δεν τη δίνει. Έτσι ο Γιώργος Μπιστικέας και άλλα 4 άτομα που ενδιαφερόμαστε να θέσουμε υποψηφιότητα, τελικά δεν θα βάλουμε.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου